Pc Game Pass 1 Yillik Xbox Li̇ve Gold Takti̇ği̇

Ege1641

80+ Silver
Reaksiyon skoru
867
Game Pass bu yıl başında zamlanıcak o yuzden bende 1 yıllık almak istiyorum. Normalde EA play taktiği vardı ama 1 yıllık ea play 250 lira olmuş yani pahalı oluyo. Bunun yanı sıra xbox live gold taktiği de görmüştüm ama şuan xbox sitesinde xbox live gold 4aylık satılıyo en fazla. ben bu 4 aylıktan 3kere alabiliyo muyum? Bu 4 aylıktan 3 kere aldıktan sonra bir de game pass ultimate alınca 13 aylık üyeliğim olabiliyo mu? Bilen veya deneyen varsa yardımcı olabilir mi

Game Pass bu yıl başında zamlanıcak o yuzden bende 1 yıllık almak istiyorum. Normalde EA play taktiği vardı ama 1 yıllık ea play 250 lira olmuş yani pahalı oluyo. Bunun yanı sıra xbox live gold taktiği de görmüştüm ama şuan xbox sitesinde xbox live gold 4aylık satılıyo en fazla. ben bu 4 aylıktan 3kere alabiliyo muyum? Bu 4 aylıktan 3 kere aldıktan sonra bir de game pass ultimate alınca 13 aylık üyeliğim olabiliyo mu? Bilen veya deneyen varsa yardımcı olabilir mi
4 aylık kaç tl ve nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 aylık kaç TL ve nasıl
Paralar aksın gene

Bende zam gelmeden önce 1 senelik almayı düşünüyorum. Şöyle bir taktik varmış ama belki daha pratik bir yöntemini bilen vardır. Konuyu takip ediyorum.

4 aylık kaç TL ve nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paralar aksın gene
4 aylığı 75lira diyo ama emin değilim 4 aylık ultimate dçnüştürülebilyo mu

Bende zam gelmeden önce 1 senelik almayı düşünüyorum. Şöyle bir taktik varmış ama belki daha pratik bir yöntemini bilen vardır.

benim dediğim de bu işte. Yarın ya da cmt günü bankaya gidip deniyicem olursa haber veririm

Ss atabilirmisiniz ben alıyım bari
ss atamıyorum boyuttan dolayı ama microsoftun sitesine girip oturum açıyosunuz sonra arama kısmına yazıyosunuz ve buluyosunuz. Ama dikkat edin xbox live gold alırsınız bunu ultimate çevirmek için yukardaki arkadaşın attığı linkteki işlemleri yapın

ss atamıyorum boyuttan dolayı ama microsoftun sitesine girip oturum açıyosunuz sonra arama kısmına yazıyosunuz ve buluyosunuz. Ama dikkat edin xbox live gold alırsınız bunu ultimate çevirmek için yukardaki arkadaşın attığı linkteki işlemleri yapın
Şuan ultimate sahibiyim eğer olursa kod olarak vs almayı tabii ki isterim

Şuan ultimate sahibiyim eğer olursa kod olarak vs almayı tabii ki isterim
Şuan yaparsan olmaz. Ultimate üyelinin bitiş tarihinden önce iptal et sonra bunları yap şimdi yaparsan olmaz.

Ultimate olmayan sürümü alabiliyor muyuz 1 yıllık

Ultimate olmayan sürümü alabiliyor muyuz 1 yıllık
Microsoftun sitesinde yazana göre ayır. Bu xbox live goldu alıp sonra game pass ultimate alman lazım normalini alırsan game passe dönüşmez live gold üyeliklerin

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,796
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri