Neler Yeni

Pc görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
Meraba dostlar rx 550 ekran kartım Asus a320m_k anakartim hadron 600watt powerim ryzen 3 1200 af işlemcim var sorunsuz kullanıyodum . Bugün gigabyte rx 580 8gb ekran kartı aldım diğer ekran kartımı çıkartıp denemek istedim ne yaptimsa görüntü alamadım birturlu . Sonra dedim power in sertifikası yok diye gücü düşüktür power yetersizdir . Ondan sonra rx 550 ekran kartımı takayım bari yeni power alana kadar dedim artik onla da görüntü alamıyorum hiçbir şekilde mouse klavye ışıkları yanmıyor görüntü gelmiyor fanlar çalışıyor anakart ledleri yanıyor bide kulaklık takılı onunda ışığı yanıyor ne denediysem çözemedim

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
PSU bağlantılarını kontrol et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Meraba dostlar rx 550 ekran kartım Asus a320m_k anakartim hadron 600watt powerim ryzen 3 1200 af işlemcim var sorunsuz kullanıyodum . Bugün Gigabyte rx 580 8gb ekran kartı aldım diğer ekran kartımı çıkartıp denemek istedim ne yaptimsa görüntü alamadım birturlu . Sonra dedim power in sertifikası yok diye gücü düşüktür power yetersizdir . Ondan sonra rx 550 ekran kartımı takayım bari yeni power alana kadar dedim artik onla da görüntü alamıyorum hiçbir şekilde mouse klavye ışıkları yanmıyor görüntü gelmiyor fanlar çalışıyor anakart ledleri yanıyor bide kulaklık takılı onunda ışığı yanıyor ne denediysem çözemedim
aynı sorunu ben de yaşadım pek anlayamadım garantiye gönderdim çok iç burkan ve tedirgin edici durum. Ama sormak istiyorum asus yazısı ve Windows geliyormu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz Çoban
Ekran kartının fanları dönüyor mu? Bios pilini çıkarıp takmanı önerebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hadron HD
Büyük ihtimal PSU da sorun vardır.
Tam adını sölermisin PSU nun.
Hadron hd413
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı sorunu ben de yaşadım pek anlayamadım garantiye gönderdim çok iç burkan ve tedirgin edici durum. Ama sormak istiyorum Asus yazısı ve Windows geliyormu?
Görüntüyü goremediigim icin anlayamıyorum dostum klavye mouse hicbisey yanmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Hadron HD

Hadron hd413
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüyü goremediigim icin anlayamıyorum dostum klavye mouse hicbisey yanmıyor
klavye mouse yanmıyorsa psu arızası olabilir bende her şey yanıyordu sadece ekran gelmiyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey sisteme rx 580 i taktiktan sonra oldu ondan sonra hiç acamadim

Top Bottom