Neler Yeni

PC GORUNTU GELMIYOR ?

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
arkadaslar bugun sistemımı temızledım hıcbır parcasını cıkartmamıstım tam detaylı gırmedım ustten hava ıle temızledım ve tozları bır bez ıle sıldım ardından taktım ve goruntu gelmedı fanlar vs hersey calısıyor klavye mouse ısıklarıda gelmıyor
ramlerı sılgı ılıp sılıp temızledım yerlerını degıstırdım calısmadı ardından bıos pılını sokup tekrardan yaptım gene olmadı tum kabloları cıkartıp denedım yıne sonuc yok son olarak ekran kartını cıkarttım ve anakart uzerınden hdmı ıle goruntu almaya calıstım ve hıcbır sekılde goruntu vermıyor sizce bu denemelere ragmen sorun anakart mı veya baska bir parca mı ?
cevaplarsanız sevınırım

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
21312312. sistemi temizlerken bozdum konusuna hoşgeldiniz

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Burak Çetin
arkadaslar bugun sistemımı temızledım hıcbır parcasını cıkartmamıstım tam detaylı gırmedım ustten hava ıle temızledım ve tozları bır bez ıle sıldım ardından taktım ve goruntu gelmedı fanlar vs hersey calısıyor klavye mouse ısıklarıda gelmıyor
ramlerı sılgı ılıp sılıp temızledım yerlerını degıstırdım calısmadı ardından bıos pılını sokup tekrardan yaptım gene olmadı tum kabloları cıkartıp denedım yıne sonuc yok son olarak ekran kartını cıkarttım ve anakart uzerınden hdmı ıle goruntu almaya calıstım ve hıcbır sekılde goruntu vermıyor sizce bu denemelere ragmen sorun anakart mı veya baska bir parca mı ?
cevaplarsanız sevınırım
RAMleri çıkartıp tek tek takıp denediniz mi?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Ahmet Yıldırım
İşlemcinizde dahili ekran kartı varsa 3kran kartını çıkarıp işlemci üzerinden görüntü alın. Görüntü geliyorsa ekran kartında sıkıntı vardır.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Burak Çetin
İşlemcinizde dahili ekran kartı varsa 3kran kartını çıkarıp işlemci üzerinden görüntü alın. Görüntü geliyorsa ekran kartında sıkıntı vardır.
denediğini belirtmiş olmamış

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

hamsixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamsi
cevaplarsanız sevınırım
ramleri taktığınızdan emin olun hatta çıkarıp bir daha takın işlemci fanının herhangibi dişi haraket ettiyse yine aynı sorun olur onuda bi kontrol edin

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
denedım sadece işlemci ile anakart uzerınden almaya calıstım gelmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramleri taktığınızdan emin olun hatta çıkarıp bir daha takın işlemci fanının herhangibi dişi haraket ettiyse yine aynı sorun olur onuda bi kontrol edin
ettım hocam herseyi denedım goruntu gelmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,913
Üyeler
160,902
Son üye
mehmetkarabey
Top Bottom