Pc hakkinda hicbir sey bilmiyorum ama almak istiyorum

natsuame

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
60000
merhaba suana kadar hic pc almadim universite sinavindan sonra almaya karar vermistim simdide yavastan halletmek istiyorum. Sadece oyun oynayacagim ve beyaz dizmek istiyorum klavye mouse falan onlar dahil olmadan 60bin liraya kadar cikabilir butcem yardimci olursaniz cok sevinirim. Birde beyaz olsun istiyorum🙏🏼

Beyaz aramanız durumu çok karıştırıyor piyasada beyaz sistem diye satılanların çoğu sadece kasası beyaz :') bakıyorum ama bulabilirsem atarım ^_^ :peeposad: :peepokalp:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek tek toplama deneyiminiz yoktur diye hazır sistemleri kurcalıyorum :') 🥺

merhaba suana kadar hic pc almadim universite sinavindan sonra almaya karar vermistim simdide yavastan halletmek istiyorum. Sadece oyun oynayacagim ve beyaz dizmek istiyorum klavye mouse falan onlar dahil olmadan 60bin liraya kadar cikabilir butcem yardimci olursaniz cok sevinirim. Birde beyaz olsun istiyorum🙏🏼
Üniversiteye gitme planın varsa masaüstü işine hiç girmeden laptop bak bence.

Üniversiteye gitme planın varsa masaüstü işine hiç girmeden laptop bak bence.
laptop var zaten ihtiyacim yok tesekkur ederim ben oyun oynamak istiyorum

Beyaz aramanız durumu çok karıştırıyor piyasada beyaz sistem diye satılanların çoğu sadece kasası beyaz :') bakıyorum ama bulabilirsem atarım ^_^ :peeposad: :peepokalp:

tek tek toplama deneyiminiz yoktur diye hazır sistemleri kurcalıyorum :') 🥺
tek tek sadece urunleri yazarsaniz satin alip kurdurtabilirim hazir olmak zorunda degil evet hazirlarin sadece kasasi beyaz😔

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
bence 60 bine daha güzel sistemler toplayabilirsin

Son düzenleme:
www.akakce.com/r/?u=ref%3Dakakce&yz=45480&v=1.62.6&pr=384023060&vd=13275&pg=1096898592&z=125
www.akakce.com/r/?u=ref%3Dakakce&yz=45480&v=1.49.6&pr=645046017&vd=13275&pg=1098444486&z=125

hocam diğer arkadaşların önerilerine bağlı hangisi hoşunuza giderse düşünürsünüz sadece soğutucu atmadım ondada kararsız kaldım bilemedim

www.akakce.com/r/?u=ref%3Dakakce&yz=45480&v=1.62.6&pr=384023060&vd=13275&pg=1096898592&z=125
www.akakce.com/r/?u=ref%3Dakakce&yz=45480&v=1.49.6&pr=645046017&vd=13275&pg=1098444486&z=125

hocam diğer arkadaşların önerilerine bağlı hangisi hoşunuza giderse düşünürsünüz sadece soğutucu atmadım ondada kararsız kaldım bilemedim
cok tesekkur ederim bu beni mesela 4 sene falan kasmadan goturur mu agir oyunlar oynamayacagim zaten

bence 60 bine daha güzel sistemler toplayabilirsin
daha toplamadim ki nasil yani kotu dediginiz sistem asagidaki arkadasin onerdigi mi

Bence beyaz dizme. Dizeceksen bile
Ram
Kasa
Anakart
Bu üçünü beyaz al. Ekran kartını beyaz almaya kalktığın zaman fiyatları bazen çok abartıyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Herhangi bir tane al, kurcaladıkça öğrenirsin. Ucuz bir tane alırsan, bozduğunda fazla canın yanmaz.

Bence beyaz dizme. Dizeceksen bile
Ram
Kasa
Anakart
Bu üçünü beyaz al. Ekran kartını beyaz almaya kalktığın zaman fiyatları bazen çok abartıyorlar.
olabilir onerebiliceginiz seyler var mi tesekkur ederim

Herhangi bir tane al, kurcaladıkça öğrenirsin. Ucuz bir tane alırsan, bozduğunda fazla canın yanmaz.
sadece oyun oynayacagim nasil bozabilirim ya ben 1 kere adam akilli alip onun parcalarini falan degistiririm oyle istemem ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,202
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri