Pc hakkinda hicbir sey bilmiyorum ama almak istiyorum

[URL

Valla ayaküstü toplayabileceğim en güzel beyaz sistemi topladım .
Düzeltme:
Şuan topladığım sistem maalesef ki 67500 seviyesinde oldu , sırf beyaz olduğu için. Sen sıvı yerine Kule tipi alarak 66000 civarına getirebilirsin.

Son düzenleme:
beyaz sistemin en büyük sorunu power supply ve nereden bulacağım hakkında en ufak bir fikrim yok bu yüzden ona göre bi sistem dizicem

Sisteme gücü veren , sisteme akımın ilk geldiği ve kablolarla anakarta dağıtıldığı yer , güç kaynağı.
Birde hocam ben akşam birdaha toplayıp atacağım, sadece fikir edinin diye attım.

beyaz sistemin en büyük sorunu power supply ve nereden bulacağım hakkında en ufak bir fikrim yok bu yüzden ona göre bi sistem dizicem
ya o siyah olsada olur digerleri beyaz olsunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da ben size sistem gostersem evet al hayir alma deseniz

mantıklı bu arada şaka değil üniversite zamanı laptop yoksa epey zor geçer. :')
yanlış anlama ama telefonumu almadığım zaman kendimi rahat hissediyorum iletişim derdi olmasaydı telefonumu evde bırakıtrdım, bağımlı olmamak gerek onun haricinde evde pc telefon zaman geçirilir

Sistem bütçeyi çok az aşmış olabilir ancak daha uzun ömürlü ve güçlü bir sistem olduğunu doğrulayabilirim ( Seçtiğim kasa da çok tatlı bence )

@natsuame
Toplam fiyat 60 bin küsüratlı bir şey yapıyor biraz daha bütçe olsaydı çok daha güzelleştirebilirdim ancak buda gayet yeterli

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Sistem bütçeyi çok az aşmış olabilir ancak daha uzun ömürlü ve güçlü bir sistem olduğunu doğrulayabilirim ( Seçtiğim kasa da çok tatlı bence )

@natsuame
Toplam fiyat 60 bin küsüratlı bir şey yapıyor biraz daha bütçe olsaydı çok daha güzelleştirebilirdim ancak buda gayet yeterli
simdi bunlar disinda baska bir sey almama gerek yok degil mi?

@natsuame
bu çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada taş gibi sitem önereyim beyaz olmayan.
https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/
özelleştirme bölümünden ekran kartını 5070 ti
anakartı ASUS PRIME B650M-R seçersen bomba olur.

Ekler

• IMG_1313.webp
    IMG_1313.webp
    112 KB · Hit: 9
bir tane buldum bu sistem nasil mesela? lutfen kotuysekizmayin
Zorbalamicam ama gerçekten benim dizdiğim sisteme göre inanılmaz güçsüz kalıyor ve 2. el hem donanımsal hemde yazılımsal dizdiğim sistemden bilmem kaç sene geride kalıyo ama görüntü bakımından çok göz boyuyor orada haklısın

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Al güzel bir hazır sistem rahat et. Bilgisayardan anlamıyorsan, bunları bir de montajlamak var.

bir tane buldum bu sistem nasil mesela? lutfen kotuysekizmayin
kızar mıyız hiç hocam ama ddr4 - am4 bir sistem bu yani ramler eski çağ anakart ve işlemci desteği eski çağ geliştirmenin de önü kapalı önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri