Pc her sey calısıyor fakat görüntü yok ekranda

Reaksiyon skoru
7
Selam arkadaslar ryzen 5 3600 rx580 msi a520m a pro bi de twinmos 8gb ram aldım ekran kartı haric hepsi 0 psu dahil her neyse bilgiisyarcıya götürdüm teslim ettim yaptı etti pc yi calıstırdı her sey güzel ekran acıleı bi sıkıntı yok fakat bios a girememis denemis olmamıs sonra ssd cıkartıp farkşı pc de format atmıs sonra geri taktı ve pcye bidaha görüntü gelmemis her seyi denedi etti ama yok her sey calısıyor ekran kartı fanşarı dönüyo islemci calısıyp ram calısıyo ama hic bi sekilde ekrana görüntü gelmiyo vga hdmi her seyi denemis yani bunu nasık cözücez arkadaslar islemciyi mi tekrar iade edip alayım ramleri cıkartıp denedik falan ama yok cözümü nedir ?

Ekran kartını alan kişiye sor bence önceden sıkıntı vs yasamismi olmazsa anakarttada sıkıntı olabilir eğer her şey çalışıyorsa

Ekran kartını alan kişiye sor bence önceden sıkıntı vs yasamismi olmazsa anakarttada sıkıntı olabilir eğer her şey çalışıyorsa
ekran kartın da bi sıkıntı yok cünkü denedik etti her testi yapıp aldık anakart 0 almıstım ama sonuc bu görüntü gelmiyo hic bi sekil

Hocam parçaların hepsini farklı bir bilgisayarda deneyin eğer olmazsa sıkıntı anakartta demektir

Geri