HİT_GOOSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,100
Lowda olsa açabilir.1050 ile rdr2 oynayabilen varsa helal olsun.
Lowda olsa açabilir.1050 ile rdr2 oynayabilen varsa helal olsun.
İyi koydun lafıOyun önerisi istiyorum oturup benin sistem ile sohbet etmeyi değil.
Dedim ya işte. DOOM veya Call of duty serisi alabilirsin şuanda indirimdelerOyun önerisi istiyorum oturup benin sistem ile sohbet etmeyi değil.
Önerimizi yaptık knk forum burası, sohbet edilebilir?Oyun önerisi istiyorum oturup benin sistem ile sohbet etmeyi değil.
DOOM Eternal beni aşar Normal doom ise bitirdin 2 defa.Dedim ya işte. DOOM veya Call of duty serisi alabilirsin şuanda indirimdeler
Call of duty düşünebilirsin. Veya indirimde 14 tl ye Witcher 3 wild hunt alabilirsinDOOM Eternal beni aşar Normal doom ise bitirdin 2 defa.
Cod öneririmPc özellikleri Ortalama idare eder durumda
Intel G4560 İşlemci
Gtx 1050 2 gb
8 gb ram 3400 mhz
bu özelliklerde uygun oyun olursa tek kişilik hikayeli ve mümkünse Çok yer kaplamasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Online oyun istemiyorum hikayeli single player oyunlar önerisi istiyorum lüfen ona göre öneri yapın.
Witcher 3 geçen bitirdin belki witcher serilerine başlabilir ? teşekkürler.Call of duty düşünebilirsin. Veya indirimde 14 TL ye Witcher 3 wild hunt alabilirsin
Tomb raider da var 2013 ve 2016 da çıkan oyunları onlara da bakabilirsin indirimde amaWitcher 3 geçen bitirdin belki witcher serilerine başlabilir ? teşekkürler.
Gerçekten Teşekkürler Aklına iyi getirdin zamanında aldım ama oynamadın ona bakabilir büyük ihtimalle teşekkürler öneri için.Tomb raider da var 2013 ve 2016 da çıkan oyunları onlara da bakabilirsin indirimde ama