Sami Järvi
80+ Silver
YTDaynen 8 gb idi arada aklıma gelince arayıp sövüyorum parayı yatırdı bi de coinlere
YTDaynen 8 gb idi arada aklıma gelince arayıp sövüyorum parayı yatırdı bi de coinlere
MODERATOR beyin üstüne laf yoktur eywallah hocamHiçbir kripto para madencisi böyle bir davranışta bulunmaz.3500TL’ye bile 1650s satılmazken bahsettiğin olay şehir efsanesinden öteye gidemez maalesef.
ben duymuştum hocam 1650 satmıştı 4 k yaGazına gelip birileri alabilir
Moderatörlük benim görevim lakin üstüne bir şey söylenmez diye bir şey yok tabii ki. Düşüncelerinizi ifade etmelisiniz ,burası düşünce alışveriş platformu .Ben moderatörüm diye her dediğim son söz değil .MODERATOR beyin üstüne laf yoktur eywallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben duymuştum hocam 1650 satmıştı 4 k ya
ben, firmlarala anlaşıp 1650s almalarını beklerdim, üzüldüm..Sizce? Ben pek beğenmedim.Hydro Bronze 4070 Super - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
sırf ekran karı şuan 4000 tl alınır bence ama ileride birde 240 mm sıvı soğutma alırsan çok iyi olurSizce? Ben pek beğenmedim.Hydro Bronze 4070 Super - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam niye hortlattınızsırf ekran karı şuan 4000 TL alınır bence ama ileride birde 240 mm sıvı soğutma alırsan çok iyi olur
Eski konu? Eski sistem? Daha dikkatli olun artık.sırf ekran karı şuan 4000 TL alınır bence ama ileride birde 240 mm sıvı soğutma alırsan çok iyi olur