quartle
80+ Gold
yılbaşını geçtiğimizi unuttum şimdi zamlar geleceği için bir süre düzgün çıkmayabilirhmm öylemi diyorsunuz pc cıkar dediniz ya oyuzden dedim birazda
yılbaşını geçtiğimizi unuttum şimdi zamlar geleceği için bir süre düzgün çıkmayabilirhmm öylemi diyorsunuz pc cıkar dediniz ya oyuzden dedim birazda
anladım hocam sağolun bir düşüneyimyılbaşını geçtiğimizi unuttum şimdi zamlar geleceği için bir süre düzgün çıkmayabilir
tek bloklu tek fanlı bence benim attığımla aradaki 600tl fiyat farkına kesinlikle değer ikisine de yandan bakarsanız direk 2 katıanladım hocam sağolun bir düşüneyim
https://www.akakce.com/islemci-sogu...ht-assassin-king-120-se-fiyati,340245823.html
bu soğutucu için ne düşünüyorsunuz
sağolun hocam yorduk sizidetek bloklu tek fanlı bence benim attığımla aradaki 600tl fiyat farkına kesinlikle değer ikisine de yandan bakarsanız direk 2 katı
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
estağfurullah hocamsağolun hocam yorduk sizide
bu soğutucnun montajı cokk zor olmasa gerek büyük duruyor biraz çekindimestağfurullah hocam
yok hocam hiç korkmayın 4 vidayla yapılıyor internette çok video var bu soğutucuyla ilgili ondan bakabilirsinizbu soğutucnun montajı cokk zor olmasa gerek büyük duruyor biraz çekindim![]()
PSU düşük değil ama Bu sistem 1 hafta önce 29999tl idi ben şimdi buna 37k vermem kendim toplarım daha iyiarkadaşlar sizce bu sistem nasıl özelliştirmesi gereken bir parçası varmıdır psu sanki düşük gibi geldi ama daha iyi anlayan arkadaşlar illaki vardır
![]()
PC HOCASI-GG13 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG13 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT OC 12GB ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
doğrudur valla hoca 1 hafta önce bakmıyordum gelir mi acaba bu klasta yeni sistem onu merak ediyorm daPSU düşük değil ama Bu sistem 1 hafta önce 29999tl idi ben şimdi buna 37k vermem kendim toplarım daha iyi
kankam var zaten https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ dışarıdan gaming gn trden bi tane cek kule tipi sogutma iyi olur bide ssd 1tb yapdoğrudur valla hoca 1 hafta önce bakmıyordum gelir mi acaba bu klasta yeni sistem onu merak ediyorm da
hocam zaten o eklemeleri yapınca aşağı yukarı o sisteme doğru bir para yapıyorkankam var zaten https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ dışarıdan gaming gn trden bi tane cek kule tipi sogutma iyi olur bide ssd 1tb yap
tebilondaki daha iyi oluyor hocam özelleştirincehocam zaten o eklemeleri yapınca aşağı yukarı o sisteme doğru bir para yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şunu düşünüyorum da ben 1 ram eklemesi daha yaparım sonradan da
tebilondaki kasa mid tower gaming gendekine göre daha kücük olmmuyormu soğutucu falan problem olurmu veya ilerde güncelleme yapmak istediğimdetebilondaki daha iyi oluyor hocam özelleştirince