Neler Yeni

PC Hocası 300K Özel Sistem Eleştirisi

Sistemi beğendiniz mi?

• Oy kullanan toplam üye
    83

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
300K özel sistemlerinden herhangi birini almayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum ;

Almayınız !

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
Bence siz de bilmeden yorum yapmayın "İNANILMAZ" bir sistem olmadığını söyledim. 80+ bronze olması da onun kaliteli olduğu anlamına gelmez. Ayrıca o fiyata da daha güzeli kesinlikle toplanırdı. Gamegarajin kendi sitesinde 3500tl ye mükemmel bir apu sistem toplanılabiliyor. Siz de eleştirmek için eleştiriyorsunuz.
İnanılmaz olmayabilir ama alışmışsın gözlük takmaya her önüne gelene sallıyorsun. Sistem fiyatı topluyorsun kasa ve psu dahil değil diyorsun. Niye değil? Sırf orda ucuz topladığını göstermek için dahil etmiyorsun. Yaptığın yanlış ve ayıp. İnsanları eleştirebilirsin. Fakat cahil yorumlar yapıyorsun. Daha iyisi her zaman toplanır. Burada önemli olan bence niyet. Her kanal yapıyor 1 gün sonra fiyatlar uçuyor. Daha iyisini topla daha ucuza o zaman onu alalım.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
300K özel sistemlerinden herhangi birini almayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum ;

Almayınız !
Anlatamıyoruz ki arkadaşlara. Hala kasa neden eklemedin diye soruyorlar. Bileşenleri kötü olan. Ömrümde daha önce görmediğim bir ram ve ssd kullanan, i3 9100F gibi başarısız bir işlemciyi kullanan sistemi parasını hak etti diye gösteriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
DAGCAN Duru
Dostum sen de şunu anlamıyorsun galiba. Ben diyorum ki "İNANILMAZ" sistem kategorisine girebilecek bir sistem değil. O fiyata daha iyisi toplanır diyorum. O fiyata apu sistem daha mantıklı olur diyorum.
3500 tl ye nasıl apu almak mantıklı 1650s varken vallahi bir sey demiyorum

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet aylardır bizi hype layan 300K "İNANILMAZ" sistem karşımızda. Peki bir bakalım neler neymiş ve parçaları tek tek akakçeden topladığımız zaman kaç TL ediyor.
Sistemin fiyatı ve kendisi bu:
Alıntıyı görüntüle
Tek tek toplayalım bakalım nasıl bi fiyat çıkıyor karşımıza?
İşlemci:

Alıntıyı görüntüle

Anakart:
Alıntıyı görüntüle

Ekran kartı:
Alıntıyı görüntüle
Ram:

Alıntıyı görüntüle

SSD:
Alıntıyı görüntüle

Bunların hepsinin toplamı 3300tl ye yakın bir şey tutuyor akakçede. (Kasa ve psu dahil değil)

Peki çıkarılan sistem kaç TL idi? 3549TL

Bence "İNANILMAZ" ı geç, vasat bir sistem olmuş. Sevmedim
Hiç hiç olmamış.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlatamıyoruz ki arkadaşlara. Hala kasa neden eklemedin diye soruyorlar. Bileşenleri kötü olan. Ömrümde daha önce görmediğim bir ram ve ssd kullanan, i3 9100F gibi başarısız bir işlemciyi kullanan sistemi parasını hak etti diye gösteriyorlar.
Bende bir an için umutlanmıştım bu sistemler için ama sistemleri ve fiyatlarını gördükten sonra "yine olmadı pch" dedim.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
İnanılmaz olmayabilir ama alışmışsın gözlük takmaya her önüne gelene sallıyorsun. Sistem fiyatı topluyorsun kasa ve psu dahil değil diyorsun. Niye değil? Sırf orda ucuz topladığını göstermek için dahil etmiyorsun. Yaptığın yanlış ve ayıp. İnsanları eleştirebilirsin. Fakat cahil yorumlar yapıyorsun. Daha iyisi her zaman toplanır. Burada önemli olan bence niyet. Her kanal yapıyor 1 gün sonra fiyatlar uçuyor. Daha iyisini topla daha ucuza o zaman onu alalım.
Ben inanılmaz demiyorum, pc hocası diyor. O 1 gün sonra fiyat artıyor dediğin de indirimli stoklar bittiği için oluyor. Kimsenin de kimseye cahil deme hakkı yok, raporluyorum. Game Garaj 'ın kendi sitesine gidip 3500tl bandındaki bir apu sisteme bakın, çok daha kaliteli olacaktır. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3500 TL ye nasıl apu almak mantıklı 1650s varken vallahi bir sey demiyorum
1650s değil. 1650 :) berbat bir ram ve ssd de yanına hediye. Ha kötü anakartı da unutmamak gerek.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Sistem 300 adet satsa 249 TL den 74.700 TL kar elde ediliyor sadece üstüne koyulan 249 TL lik paradan. Zaten sistemler olmamış indirimli de değil. Böyle giderse sistemlerinin çok satılmayacağını düşünüyorum.
Kasa psu yok ki adamın topladığında.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ama yine de çöp olmuş gibi. (Bu arada attığın akakce sisteminde laptop rami var) 1650s varken kimse 1650 almıyormuş sanırım ellerinden çıkarıyorlar.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Modelini yazdığım zaman bu cıktı karşıma. Her halükarda ucuz olan sistemi kötü.
Bu sanırım normali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,752
Üyeler
163,544
Son üye
1kompozisyon
Top Bottom