Çözüldü✓ Pc Hocası 4060 sistemi aldım iade etmelimiyim?

Beyaz olması + ddr5 + ssd 1tb olmasını da düşünürsek bu fiyata bundan daha iyisi zor

hayırlı olsun 18k ya nadiren 4060 geliyor onlarda ddr5 ya da beyaz olmaz zaten.
16k ya 1650 satıyorlar...
Ben PCH-Ghost’ gibi sistem arıyorum ancak kararsızım, Asus marka bileşenlerden oluşan fikir verebilir misiniz? Aralık ayına ve yeni yıla kalmak istemiyorum. Bütçe Max 30k. cevap için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
30k için bu sistem var , itopya da benzeri var fakat pc hocası sistemi bu sonuçta
Bugün 1 kere stoğu bitti tekrar geldi. Bazen bazı parçaların stoğu bitiyor , mesela özelleştirme 2x16 gb ram yok şu an.
Bu sistem için kasanın içindeki psu biraz sıkıntılı diyorlar o yüzden araştırıp almanı tavsiye ederim.
Parça kalitelerine diğer arkadaşlar cevap verir.
Ben de kararsızım bu sistemlerden birini mi alsam yoksa pc hocası 12 7800xt ya da bu https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/

Hocam bende ziraatten kredi kartı ile aldım ama herhangi bi indirim olmadı nasıl oluyo o
Hocam bankkart uygulama üzerinden vatan 1.500 Tl indirimine katılman gerekli ocakta para iadesi yapıyor, artı 15.000 TL üstü alışverişe 1.000 tl hediye vardı o da sms ile oluyor onu tam bilmiyorum vatandaki çalışan yapmıştı benim adıma.

Geri