Bence kesinlikle alınır. arkadaşlar asrocktan korkmayın anakart gayet güzel fiyata gore. Ekran kartına da adamlar soğutma yapıyorlar sadece pcbye dokunmuyorlar. Yanı palit zotacda alsanız aynı olay.Pc hocası yeni çıkarttığı 10500 lük sistemi iş+oyun için alınır mı? VOK ve haqqus cuma günü sistem çıkartacak onlar beklenir mi yoksa bu iyi mi?
5600 yapmaya değer mi ve anakart 520 yapmaya gerek var mı?Bence kesinlikle alınır. arkadaşlar asrocktan korkmayın anakart gayet güzel fiyata gore. Ekran kartına da adamlar soğutma yapıyorlar sadece pcbye dokunmuyorlar. Yanı palit zotacda alsanız aynı olay.
AMD anakartlarda MAX MHz'ye cok takilmayin, inteldeki gibi carpan kilidi yok. İş islemci ve ramlerde bitiyor.ben aldım şahsen. bütçen yetiyorsa r5 5600 güzel özelleştirme olur ilerde ekran kartı değiştirmen yeterli olur. birde anakart 3200mhz destekliyor onu da göz önünde bulundurmak lazım.
Kötü mü yeni anakartben aldım şahsen. bütçen yetiyorsa r5 5600 güzel özelleştirme olur ilerde ekran kartı değiştirmen yeterli olur. birde anakart 3200mhz destekliyor onu da göz önünde bulundurmak lazım.
HayirKötü mü yeni anakart
haklısınız hocam ben de değiştirmeden aldım. sadece ilerisi için belki yükseltme yapılacaksa bilinçli olarak almakta fayda var diye hatırlattım hocam.AMD anakartlarda MAX MHz'ye cok takilmayin, inteldeki gibi carpan kilidi yok. İş islemci ve ramlerde bitiyor.
hayır sadece bilinçli olarak alın diye hatırlattım. eksikliğini hissetmezsinizKötü mü yeni anakart
Peki guvenilirmi siteBence kesinlikle alınır. arkadaşlar asrocktan korkmayın anakart gayet güzel fiyata gore. Ekran kartına da adamlar soğutma yapıyorlar sadece pcbye dokunmuyorlar. Yanı palit zotacda alsanız aynı olay.
EvetPeki guvenilirmi site