PC Hocası 7500f 5060 Ti 16GB Sistemi sakın almayın!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben 30 k bile vermezdim.
Kartın markasına tipine bak.
Ssd dram yok psu zaten işin en tehlikeli olayı tier list nerde duruyor bilgi yok
Çin işi 100 tl etmeyen soğutucu takılmış amaç algı oluşturmak.
Ram 16 gb tek modül

Aklınızı kullanın parayı yerde toplamıyorsunuzdur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum 35k şuan bu ayarda bu sistem toplanabiliyor.
Yani 35k bu sisteme veren kişinin gerçekten donanım bilgisi yoktur yazıktır günahtır.
En çöp parçalarla 35k ya toplayamazsın 5060ti 16gb bu sistemi bide en azından b650 ve 1tb ssd var üstüne birde dijitalimsi 4 bakırlı soğutucu var

Son düzenleme:
Ben 30 k bile vermezdim.
Kartın markasına tipine bak.
Ssd dram yok psu zaten işin en tehlikeli olayı tier list nerde duruyor bilgi yok
Çin işi 100 tl etmeyen soğutucu takılmış amaç algı oluşturmak.
Ram 16 gb tek modül

Aklınızı kullanın parayı yerde toplamıyorsunuzdur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum 35k şuan bu ayarda bu sistem toplanabiliyor.
Yani 35k bu sisteme veren kişinin gerçekten donanım bilgisi yoktur yazıktır günahtır.
Kartın markası ve tipi mi? Soğutucu Çin işi mi? Kanka sen delirmişsin. Kartın markası gainward ve gayet başarılı bir model. Soğutucuyu da ryzen 5 7500f ile birlikte bizzat kullanıyorum istersen yarın öğleden sonra dilediğin her oyunda sıcaklık değerlerini atabilirim. 100TL'lik Çin işi diyeceğine az bi şey araştırmaya kalk, sor soruştur bu ürünü kullanan var mı diye. Full yükte 7500f ile 70 derece üstünü zor görüyorum.

bu sistem için 1300 tl'ye 32 gb özelleştirmesi yapılabiliyordu en son kaldırmışlar ne yazık ki. kalkmasaydı 32 gb bellekle 1 tb msı spatium ssd ve anakart da 200 tl'ye msi yapılıp alınsa mantıklı bir sistem olurdu. gerçi hala bellek özelleştirmesi olmadan bu dediklerimle alınabilir, psu konusunda bilgisi olan arkadaşlar da yorum yaparsa daha verimli olur.

• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
• Anakart: ASUS Prime B650M-F
• Ekran kartı: Gainward RTX 5060 Ti 16GB
• RAM: Patriot Viper Venom (1x16) 16GB 6000MHz CL30 DDR5
• Depolama: Kingston NV3 1TB
• Soğutucu: Segotep FI4 RGB
• Kasa: Bitfenix Proton 4F Mesh• Güç Kaynağı: Bitfenix BPA 600W 80+

Bu sistem 35 bin falan gelecek diyenler vardı.
Bu özellikte bir pc kendiniz bile 35 k en iyisini dizersiniz.
30 bine bile gelse kesinlikle alınmaz.
Almayın aldırmayın kimseye!
Bu tür botları blog dan atcan kesin rakip firmadır buraya dadandılar

Bu tür botları blog dan atcan kesin rakip firmadır buraya dadandılar
Hihi kesin öyledir. Hani bende senin incehesap veya pc hocası ile bir bağlantı olup olmadığı konusunda bir şüphelenmedim değil.
Bu şahısa dikkat edin. Pc işinden anlayan iyi bir tanıdığınız varsa 40k tüm parçaları üst kalitede olacak sistem dizdirin.

35 bine içinde parçaların akıbetinin ne durumda olacağı bir sisteme bu paralayı sakın vermeyin.

Hihi kesin öyledir. Hani bende senin incehesap veya pc hocası ile bir bağlantı olup olmadığı konusunda bir şüphelenmedim değil.
Bu şahısa dikkat edin. Pc işinden anlayan iyi bir tanıdığınız varsa 40k tüm parçaları üst kalitede olacak sistem dizdirin.

35 bine içinde parçaların akıbetinin ne durumda olacağı bir sisteme bu paralayı sakın vermeyin.
Toplasana hocam 35 bine bu parçalardan daha iyi bir sistem. Madem bu kötü ve daha iyisi yapılabiliyor yapın. Bakın ben size elimde olduğu kadarıyla soğutucunun dört dörtlük bir ürün olduğunu kanıtlayabilirim. Varsa sizde de öyle bir potansiyel daha iyisini toplayın. Ya da Gainward markasının çöp olduğunu kanıtlayın. Bir şeyi yererken bile ne yapacağınızı şaşırmışsınız ekran kartının tipine laf ediyorsunuz ayıptır yapmayın yav.

Toplasana hocam 35 bine bu parçalardan daha iyi bir sistem. Madem bu kötü ve daha iyisi yapılabiliyor yapın. Bakın ben size elimde olduğu kadarıyla soğutucunun dört dörtlük bir ürün olduğunu kanıtlayabilirim. Varsa sizde de öyle bir potansiyel daha iyisini toplayın. Ya da Gainward markasının çöp olduğunu kanıtlayın. Bir şeyi yererken bile ne yapacağınızı şaşırmışsınız ekran kartının tipine laf ediyorsunuz ayıptır yapmayın yav.
Bu adam belli ki trol. boşa uğraşmayın modlara şikayet edin. Ben en baştan yorumlarını okusam bu konuya yanıt girmezdim.

Sistemin fiyatı kötü değil, konuyu sıcak fırsatlara açmasını geçtim millet almasın ben alayım diye bir hava veriyor bana. :kekw:
Uzun zamandır piyasayı takip etmiyordum, dedim bi bakayım belki toplanıyordur ama yok, fiyat performans dengesini ne kadar tutturmaya çalışsam da en düşük 42k ya toplayabildim. :D

Merak edenler için topladığım sistem👇

Bu adam belli ki trol. boşa uğraşmayın modlara şikayet edin. Ben en baştan yorumlarını okusam bu konuya yanıt girmezdim.
Evet çok belli ama işte adam yerine koyayım dedim cevap verdim hata bende. Yazdıklarıma da cevap veremiyor zaten arkadaş.

İhtiyacı olan alsın, fiyatlar ucuzlamıyor asla.
Sistem testleri ortada. Bu fiyata parçaları tek tek toplasan zor.

23 k ekran kartı. İşlemci 6 . Anakart 5 . Ram 2,5k. Psu kasa 3,6k. Ssd 3k . Soğutucu 1k.

Fiyat uygun bence. Marka takıntınız yoksa alın keyfinize bakın.

Yıl sonunu beklemeye değmez, sürekli fiyatlar artıyor.

Elinize sağlık hocam. Vaktinize yazık olmuş sadece. Konuyu açan troll cevap veremiyor zaten.

İhtiyacı olan almasın al sat çılar 35 den alıp sarı sitede 45 e rahat rahat kakalasınlar.Sıcak fırsatlık konu tam

Fiyatına göre (şayet 30-35k olursa) gayet iyi sistem. Birebir videodaki parçalarla toplayınca 38k çıktı. Sistemin tek eksisi 2x16 gb Ram olmaması. Alacak arkadaşların bütçesi varsa 2x16 yapıp alabilir. Alınabilir kısacası.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri