Neler Yeni

Pc hocası 7700xt sistem için f/p monitör önerir misiniz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Son olarak sizce şu bir kaç günde monitörler indirime girer mi yoksa yeni yıl gelmeden zamlanır mı ?
Bütçe 7-8k fakat değerse 1-2k daha da çıkarım en fazla.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Philips konusunda tereddüt ediyorum ya sonuçta adamların işi bilgisayar ya da monitör odaklı değil , iyi midir gerçekten.
Kullanmadığım için pek bir şey diyemeceğim ama önerildiği üzere iyi bir monitör. İncelemelerine bir bakın isterseniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Jiyu
Kullanmadığım için pek bir şey diyemeceğim ama önerildiği üzere iyi bir monitör. İncelemelerine bir bakın isterseniz.
İnceleme videoları çoğunlukla tanıtım ve reklam oluyor. Objektif olarak tüm monitörleri değerlendiren bir kanal var mıdır ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
İnceleme videoları çoğunlukla tanıtım ve reklam oluyor. Objektif olarak tüm monitörleri değerlendiren bir kanal var mıdır ?
Evet öyle oluyorda sen özellik bakımından değil de tasarım bakımından inceleyebilirsin. Zaten güzel bir monitör olduğu aşikâr, olmasaydı kesinlikle dillendirmezdik bile. Fantastiktürk arkadaşın da gayet mükemmel derecede incelemesi mevcut sende biliyorsun galiba. İnceleme kanalı olarakta önerebileceğim biyer yok malesef.

• Muhteşem

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Jiyu
Yardımcı olur musunuz fırsatlara konu açtım ? amazon satıcı ve amazon gönderici asus 2k monitör 7800 tl alınır mı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
MSI G274QPF E2'den felan kötü model dostum yav.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi arkadaşımız daha da sormuştu da o modellere göre pek iyi değil gibi.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Jiyu
peki benim isteklerimi karşılaşamaz mı ? bu fiyata alınmaz mı ? satıcı ve gönderen amazon

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
peki benim isteklerimi karşılaşamaz mı ? bu fiyata alınmaz mı ? satıcı ve gönderen amazon
Karşılar dostum onda bir problem yok, biraz üstüne daha iyi model satıldığı için onu terxih etmezdim.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Jiyu
Karşılar dostum onda bir problem yok, biraz üstüne daha iyi model satıldığı için onu terxih etmezdim.
Ne konuda daha iyi acaba , hem asus'un hem de msı'ın + ve - lerini söyler misin ?
amazon gibi iade politikası çok iyi bir yerden güvenilir bir yerden de almak istiyorum bu da önemli..

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ne konuda daha iyi acaba , hem asus'un hem de msı'ın + ve - lerini söyler misin ?
amazon gibi iade politikası çok iyi bir yerden güvenilir bir yerden de almak istiyorum bu da önemli..
Biyere baştan Asus bit değerinden kaybediyo. Asus 8, MSI 10 bit buda renk canlılığını 🤔, doğruluğunu etkiliyor tam emin değilim olamadım şimdi neyi etkilediğini de MSI açık ara daha iyi yani. Parlaklık konusu da gene MSI daha iyi, yükseklik ayarı olsun, pivot falan filan MSI daha dolu ve daha iyi yani o yüzden. Yoksa o attığın Asus modelini de alsan üzeceğini pek sanmıyorum açıkcası. Gene de ben almazdım ama Asus'u sırf yükseklik ayarı yok diye 🤣.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Jiyu
Biyere baştan Asus bit değerinden kaybediyo. Asus 8, MSI 10 bit buda renk canlılığını 🤔, doğruluğunu etkiliyor tam emin değilim olamadım şimdi neyi etkilediğini de MSI açık ara daha iyi yani. Parlaklık konusu da gene MSI daha iyi, yükseklik ayarı olsun, pivot falan filan MSI daha dolu ve daha iyi yani o yüzden. Yoksa o attığın Asus modelini de alsan üzeceğini pek sanmıyorum açıkcası. Gene de ben almazdım ama Asus'u sırf yükseklik ayarı yok diye 🤣.
Peki Msı'ın nereden alabilirim ? satıcının bizzat amazon ya da en azından hepsiburada trendyol olması benim için önemli de..

İade vb. durumlarda beni haftalarca uğraştırmaması gerekiyor , monitörsüz kalamam çünkü.

Asus'u amazon satıyor ve amazon gönderiyor şu an fiyatı da 7800 tl

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Peki Msı'ın nereden alabilirim ? satıcının bizzat amazon ya da en azından hepsiburada trendyol olması benim için önemli de..

İade vb. durumlarda beni haftalarca uğraştırmaması gerekiyor , monitörsüz kalamam çünkü.

Asus'u amazon satıyor ve amazon gönderiyor şu an fiyatı da 7800 tl
Valla hocam ne desem bilemedim. Ne Philips ne de MSI güzel bir satıcı da yok malesef. Asus olan model de pek içime sinmedi benim de güzel bi araştırma yaparsanız bide yarın bir yeni konu daha açıp sadece Asus modelini sorarsanız daha makbüle geçecek gibi sizin için 😃.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Jiyu
Açılan konular da var , onlara da bakıyorum. Sağolasın.
Yükseklik ayarlanmıyor dedin peki monitör ayarlanabiliyor mu laptop gibi yukarı aşağı acaba ?
masanın , sandalyenin ve benim boyutuma göre dik hizada olursa güzel olur.
Diğer türlü stand mı alma gerekecek hava durması için ?
Valla hocam ne desem bilemedim. Ne Philips ne de MSI güzel bir satıcı da yok malesef. Asus olan model de pek içime sinmedi benim de güzel bi araştırma yaparsanız bide yarın bir yeni konu daha açıp sadece Asus modelini sorarsanız daha makbüle geçecek gibi sizin için 😃.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,318
Üyeler
163,987
Son üye
alperen2016
Top Bottom