Enesdrms 80+ Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Enes durmuş 31 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Tamamdır teşekkürler Doğukan Fidan yazmış: 1 upload ile yapamazsınız. En aşağı 5 gerek doğru düzgün bir yayın için. Devamı için tıklayın...
Tamamdır teşekkürler Doğukan Fidan yazmış: 1 upload ile yapamazsınız. En aşağı 5 gerek doğru düzgün bir yayın için. Devamı için tıklayın...
silinenuye785438 80+ Titanium Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 25,654 En İyi Cevap 1 1 Nisan 2021 #15 Enesdrms yazmış: Telefondan yaptım ancak masaüstünde fark eder mi bilmiyorum interneti değiştirebilirim yine de. Devamı için tıklayın... ADSL altyapı var herhalde. O upload ile 240P üstü yayında donma gibi sorunlar yaşatır ve oyunda ping girer. Yani kısaca yapılmaz.
Enesdrms yazmış: Telefondan yaptım ancak masaüstünde fark eder mi bilmiyorum interneti değiştirebilirim yine de. Devamı için tıklayın... ADSL altyapı var herhalde. O upload ile 240P üstü yayında donma gibi sorunlar yaşatır ve oyunda ping girer. Yani kısaca yapılmaz.