Neler Yeni

PC Hocası GG2 yorumlarında Abdullah abinin topladığı PC'lere 400Tl ekstra fiyat eklediği iddiası!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yokmu bir piyasanın F/P kralı DA 4
Şu saatten itibaren yok! daha bu sabah bir e-ticaret sitesiyle yaptığım konuşma değer mi? asla değmiyor! yapıcam stok biticek sonra? stok bitti fiyat arttı böyle saçma sapan yorumlara maruz kalıcam. Piyasaya çıkan sistemleri de görünce dedim ok yapmaya hiç gerek yok sanırım ben bu sistem işini fazla abartıyorum ...

DA Sistem.jpg

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
TÜM SİSTEMLERİN FİYATI ARTIYOR. Ama bazıları fetöcü gibi sırf ABDULLAH'a laf atmak ve algı operasyonu yapmak için böyle iftira atıyorlar. Tüm sistemleri az çok takip ederim hepsinin fiyatı artıyor. Ya fiyatı artmayanlar varsa da direk kazık fiyattan çıkıyor zaten.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Alıntıyı görüntüle
Abdullah abinin 3-4 saat sonra ekstra fiyat eklediğini iddia ediyor bu arkadaş ve "başarılı işler yapıyorsunuz helal olsun hocam" cümlesinden ne kadar bilgisiz olduğu anlaşılıyor.
PC Hocası'nın şuana kadar yaptığı sistemlerden hiçbirini beğenmeyen sadece ben miyim? PC Hocası fanları = Kanser kitle.
Ben DA Sistemlerin hiç durup dururken fiyatının arttığını görmedim. Ha stok biter geri gelir daha fazlaya gelir okey buna tamam ama 3-4 saat sonra Abdullah abi niye arttırsın ki fiyatları?
Bak bunları alacaksın bir odaya vereceksin frisby psu vereceksin su630
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

vurucam su630 vurucam frisby

Emkal98

80+
Yazık o kadar yazıkki ne sistemimin fiyatı 4 saat sonra artıyor ne de 400TL artıyor. TR'de o kadar iyi sistemler çıkartıyorum ki daha satılan sistem sayımın kıyısından bile geçebilen olmadı. İnsanlar çok nankör "Abdullah abi neden sistem yapmıyorsun?" neden yapayım yorumlara bak. GTX 1650 A320 müstehak abi güle güle kullanın, bir de yoruma kalp atmışlar sonra dostluk kardeşlik paylaşımı yaparlar...
Abi nolur PC topla sen boşver öyle insanları biz senin has kitleniz nolur abi 5799tl PC topla

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Şu saatten itibaren yok! daha bu sabah bir e-ticaret sitesiyle yaptığım konuşma değer mi? asla değmiyor! yapıcam stok biticek sonra? stok bitti fiyat arttı böyle saçma sapan yorumlara maruz kalıcam. Piyasaya çıkan sistemleri de görünce dedim ok yapmaya hiç gerek yok sanırım ben bu sistem işini fazla abartıyorum ...

Alıntıyı görüntüle
Abdullah Abi PC Toplama Rehberleri gelsin eskisi gibi.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bak bunları alacaksın bir odaya vereceksin fr

Alıntıyı görüntüle
Abi bu devirde iyi olanı taşlarlar.
Geçenlerde yaklaşık 3 ay önce bir Almanya'da yaşıyan yayıncının yayınına girdim sohbet açıldı pc toplayacağımı söyledim orda bile "Donanım Arşivi iyi sistemler yapıyo ona bak" dediler. Çoğu sistem toplayacak örneğin 6500 liraya toplayacağı sistemi sayende 5000'e aldılar.
Herkes bekliyor abi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Onu DA 3 Sistem İçin Söylerse ÇARPILIR Resmen
Çünkü Abdullah abi DA 3 te bile fiyat avantajını UZUN SÜRE KORUDU

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
İbrahim
Boş yapıyorlar aga Abdullah abi adamdır yapsınlar 5000tl ye fp ürünü pc de görelim

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Abdullah abinin 3-4 saat sonra ekstra fiyat eklediğini iddia ediyor bu arkadaş ve "başarılı işler yapıyorsunuz helal olsun hocam" cümlesinden ne kadar bilgisiz olduğu anlaşılıyor.
PC Hocası'nın şuana kadar yaptığı sistemlerden hiçbirini beğenmeyen sadece ben miyim? PC Hocası fanları = Kanser kitle.
Ben DA Sistemlerin hiç durup dururken fiyatının arttığını görmedim. Ha stok biter geri gelir daha fazlaya gelir okey buna tamam ama 3-4 saat sonra Abdullah abi niye arttırsın ki fiyatları?
Yaptıkları sistemde 1650.a320

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom