Neler Yeni

Pc Hocası gg6 almak yerine neden DA-M1 alınır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İşlemcinin oyunlarda karşılaştırm videosu.

RAM olarak rgb dışında farkı nedir onu anlamadım ben ama.
Arkadasim fark ne biliyor musun? Koskoca RX 6600 bunu görememek için KÖR olmak gerekir.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
Tam tersi M1 bariz farkla daha fazla FPS verir.
Dostum seni savunuyoruz yine laf atiyosun bize , 12100f in FPS oyun performansı 5500 e göre daha iyi .Tamam hikaye tarzı oyunlarda M1 daha güzel FPS verir ona bisemi dedim.
Yanlış bilgiden dolayı forumda uyarı almışım.
Peki valorantta 12100f kaç FPS veriyor 5500 kaç veriyor
Ya neyse ne eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu 2 haftadır değiştin usta valla bı haller olmuş sana

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Dostum 1300₺ fazla ödeyerek daha üst model CPU, GPU ve RAM'li sistem aldın. Mevzu tamamen Intel ve Nvidia fanboyluğu bu kadar.
Kendi bilgisayarımda Ryzen işlemci kullanıyorum fanboyluk değil yaptığımız. Ancak sen 1300₺ farkı 15-20 fps daha fazla almak için verir miydin? Merak ediyorum. Ayrıca bazı testlere göz gezdirdiğimde Rtx ayarında iken Dlss kalite ayarına alındığında bile Rx 6600 ü oyun performansında geçiyor RTX 2060. Ben sadece dışarıdan bakıp inceleyen bir göz olarak söylüyorum bunu.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
RAM den bahsediyorum ? önce bir oku istersen yazdığımı.
Arkadaşım sen dünden beri neden toxiclik yapıyorsun. Konu sahibinin sorusu şu? FARK NE?

Sen ise "RAM'den başka fark göremiyorum" yazmışsın. Sen hangi akılla RX 6600 farkını göremiyorsun. Görmeni sağlayan insana da hiç alakasız "ben RAM!den bahsediyorum" yazıyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kendi bilgisayarımda Ryzen işlemci kullanıyorum fanboyluk değil yaptığımız. Ancak sen 1300₺ farkı 15-20 fps daha fazla almak için verir miydin? Merak ediyorum. Ayrıca bazı testlere göz gezdirdiğimde Rtx balance ayarında iken Dlss kalite ayarına alındığında bile Rx 6600 ü oyun performansında geçiyor RTX 2060. Ben sadece dışarıdan bakıp inceleyen bir göz olarak söylüyorum bunu.
Fark 15-20 FPS değil. %12'dir 10K bütçeye çıkıldığında bu fark için +1K vermek en mantıklı iş. 5K sistem 6K olsa anlarım ama değik 10K sistem 11K oluyor.

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Arkadaşım sen dünden beri neden toxiclik yapıyorsun. Konu sahibinin sorusu şu? FARK NE?

Sen ise "RAM'den başka fark göremiyorum" yazmışsın. Sen hangi akılla RX 6600 farkını göremiyorsun. Görmeni sağlayan insana da hiç alakasız "ben RAM!den bahsediyorum" yazıyorum.
+ sı ekran kartı daha yüksek performans veriyor
+ sayacaksan ramler RGB

- leri kasa psu
Toxiclik yapan sensin Abdullah. Bak alıntıya ne yazmışım önce “RAM den başka fark göremiyorum” u nerden çıkardın bir sakin ol sistemin satılıyor işte rahatla gevşe.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostum seni savunuyoruz yine laf atiyosun bize , 12100f in FPS oyun performansı 5500 e göre daha iyi .Tamam hikaye tarzı oyunlarda M1 daha güzel FPS verir ona bisemi dedim.
Yanlış bilgiden dolayı forumda uyarı almışım.
Peki valorantta 12100f kaç FPS veriyor 5500 kaç veriyor
Ya neyse ne eyvallah

Şu 2 haftadır değiştin usta valla bı haller olmuş sana
Değişmedim dostum RX 6600 farkını unutup 12100F vs 5500'e odaklanıyorsunuz bu yanlış bir bilgilendirme, çünkü sistemdeki iki kartta aynı değil.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Toxiclik yapan sensin Abdullah. Bak alıntıya ne yazmışım önce “RAM den başka fark göremiyorum” u nerden çıkardın bir sakin ol sistemin satılıyor işte rahatla gevşe.
Dostum toxiclik ile işim olmaz, beni dünden beri çok tilt ettiler hatalıysam da özür dilemesini bilirim gocunmam, yorumlarındaki devrik ve kopukluk anlatmak istediğini yanlış anlamama sebep olmuş yine de daha sakin okuyabilirdim bunun için özür dilerim.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Niye uzatıldı bu kadar ki bu konu? Sırf bu kadar savunulduğu için nvidia ve intel almamıştım. İyi de yapmışım. 1.3k vererek daha üst seviye bi sistem alıyorsunuz işte mevzu bu kadar basit. 1.3k bu devirde para değil.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Fark 15-20 FPS değil. %12'dir 10K bütçeye çıkıldığında bu fark için +1K vermek en mantıklı iş. 5K sistem 6K olsa anlarım ama değik 10K sistem 11K oluyor.
Fark 15-20 değil deyip %12 diyorsun. Yani RTX 2060’ın 100 fps verdiği yerde RX 6600’ün 112 fps verdiğini, 2060’ın 200 fps verdiği noktada ise 6600’ün 224 fps verdiğini anlayabiliriz düz bir hesapla. Ha 300 fps aldığı noktada yok bana 300 yetmez ben 336 fps istiyorum diyen birisi varsa M1’i tavsiye ederim

Niye uzatıldı bu kadar ki bu konu? Sırf bu kadar savunulduğu için nvidia ve intel almamıştım. İyi de yapmışım. 1.3k vererek daha üst seviye bi sistem alıyorsunuz işte mevzu bu kadar basit. 1.3k bu devirde para değil.
O 1.3K için insanlar yaklaşık 7-8 gün çalışıyorlar arkadaşlar siz iyi misiniz? :)

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
Değişmedim dostum RX 6600 farkını unutup 12100F vs 5500'e odaklanıyorsunuz bu yanlış bir bilgilendirme, çünkü sistemdeki iki kartta aynı değil.
Kankam adam demişki ben M1 sistemi aldım ama foruma geldiğimde kafam karıştı acaba sistemi almakla hatamı ettim demiş.

Bende normal olarak arada 1.3 k varya hani

PC hocası Intel sistemi Pubg mobile , valorant , CS go tarzı işlemci fps oyunlarında bı tık iyi

M1 sistem FPS oyunlarında Zaten 250 FPS üzeri alacağını söyledim ve güncel AAA oyunlarda zaten AMD daha iyi olduğunu söyledim
Simdik benim dediğim neresi yanlış.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom