Neler Yeni

Pc Hocası gg6 almak yerine neden DA-M1 alınır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Fark 15-20 değil deyip %12 diyorsun. Yani RTX 2060’ın 100 fps verdiği yerde RX 6600’ün 112 fps verdiğini, 2060’ın 200 fps verdiği noktada ise 6600’ün 224 fps verdiğini anlayabiliriz düz bir hesapla. Ha 300 fps aldığı noktada yok bana 300 yetmez ben 336 fps istiyorum diyen birisi varsa M1’i tavsiye ederim
Sayılara odaklanmayın bence. Sonuçta bir parça diğer parçadan %12 daha yüksek performanslı ise bu büyük farkdir. Her şeye fps gözüyle bakmayın

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Fark 15-20 değil deyip %12 diyorsun. Yani RTX 2060’ın 100 fps verdiği yerde RX 6600’ün 112 fps verdiğini, 2060’ın 200 fps verdiği noktada ise 6600’ün 224 fps verdiğini anlayabiliriz düz bir hesapla. Ha 300 fps aldığı noktada yok bana 300 yetmez ben 336 fps istiyorum diyen birisi varsa M1’i tavsiye ederim
Arkadaşım Allah aşkına bu yanlışı da savunma yarın bir gün bu kartlara da 20-30 FPS aldıran oyunlar çıkacak bu sefer aralarındaki fark 25fps mi olacak? 4-5 fps olacak bunun doğrusu benim dediğim %12dir. Her şeye de yorum yazmayı verin. Ve her oyunda da FPS görmeyebilirsin belki bir oyunda 5 fps fark olur belki birinde 30fps onun için yüzdelik ortalama dikkate alınır.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O 1.3K için insanlar yaklaşık 7-8 gün çalışıyorlar arkadaşlar siz iyi misiniz? :)
Tamam da verdiği paranın karşılığını da aliyor. Çöpe atmıyor hoş. O zaman 7-8k ya rx 6500xt'li sistemde alabilir. Daha az performansli olsa bile daha ucuz

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Arkadaşım Allah aşkına bu yanlışı da savunma yarın bir gün bu kartlara da 20-30 FPS aldıran oyunlar çıkacak bu sefer aralarındaki fark 25fps mi olacak? 4-5 fps olacak bunun doğrusu benim dediğim %12dir. Her şeye de yorum yazmayı verin. Ve her oyunda da FPS görmeyebilirsin belki bir oyunda 5 fps fark olur belki birinde 30fps onun için yüzdelik ortalama dikkate alınır.
Öncelikle her şeye yorum yaazmayıverin bence yanlış bir cümle. Saygı çerçevesinde bir konuyu tartışıyoruz forum bunlar için var.
İkinci olarak evet bazı oyunlarda tabii ki 3-4 fps fark olur ancak sen RX 6600’ün RTX 2060’a attığı farkı göremeyecek kadar KÖR olduğumuzu söylediğin için ben de sayıları yükselttim. Yoksa aradaki fark tabii ki sabit bir doğruda ilerlemeyecektir. Ancak demek istediğim iki kartın da kullanıcısını üzmeyeceği ve benim bu %12’lik fark için 1300₺ vermeyeceğimdi. Herkesin kendi fikri ancak sistem için emek vermişsin ve çoğu kişi için tercih edilebilir bir sistem sonuçta sana güvenen çok kişi var ve yaptığın iş beğeniliyor. Emeğine sağlık diyelim.

Tamam da verdiği paranın karşılığını da aliyor. Çöpe atmıyor hoş. O zaman 7-8k ya rx 6500xt'li sistemde alabilir. Daha az performansli olsa bile daha ucuz
Performansları yakın sistemlerin fiyatını tartışıyoruz. Anlamsız bir örnek olmuş.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Abdullah bey Boşverın Kasıtlı Toxiclik yapanları Bazen bazı insanların sorgulama kısmı kapalı olabiliyor. bende yaşadım çok sadece vaktini ve kendi huzurunu bozarsın 1 kerede anlamayan insanın ders alarak öğrenmesi gerekir.
konusu içeriği farklı sayfamda bende çok takıyordum huzur diye bir şey kalmıyor.
hayırlı geceler.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Öncelikle her şeye yorum yaazmayıverin bence yanlış bir cümle. Saygı çerçevesinde bir konuyu tartışıyoruz forum bunlar için var.
İkinci olarak evet bazı oyunlarda tabii ki 3-4 fps fark olur ancak sen RX 6600’ün RTX 2060’a attığı farkı göremeyecek kadar KÖR olduğumuzu söylediğin için ben de sayıları yükselttim. Yoksa aradaki fark tabii ki sabit bir doğruda ilerlemeyecektir. Ancak demek istediğim iki kartta kullanıcısını üzmeyeceği ve benim bu %12’lik fark için 1300₺ vermeyeceğimdi. Herkesin kendi fikri ancak sistem için emek vermişsin ve çoğu kişi için tercih edilebilir bir sistem sonuçta sana güvenen çok kişi var ve yaptığın iş beğeniliyor. Emeğine sağlık diyelim.

Performansları yakın sistemlerin fiyatını tartışıyoruz. Anlamsız bir örnek olmuş.
Dostum senin kriterlerin insanları bağlamaz problem tam olarak bu. Bu bütçelerde 1K farka %12 performans farkı çoktur. Sana hitap etmiyordur ha o zaman yorumunu genelleme kişiselleştir. Sevgiler

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Neyse şu konuları kapatalım artık. Konu sahibi de gerekli bilgiyi almıştır canı ne istiyorsa onu alsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom