Hiçbir şekilde alınmaz ben 5070 12 bekliyordum bu sefer sponsor filan bulamamış anlaşılanhangi yükseltmeler yapılarak alınmalı sizce
hangi yükseltmeler yapılarak alınmalı sizce
iğrençlik neresinde bu sistemin merak ettim gayet fiyatına göre güzel bişey cıkarmaya çalışmış insanların emegini böyle küçümsemeyin buradaki igrençlik sizin düşüncelerinizpc hocası kraldır iyi adamdır ama önceki yaptığı 4070 supere nazarla iğrenç bir iş çıkarmış 5070 12 gb sistem yapsaydı ucuz bir şekilde şuan bir veya iki tane alabilirdim en azından insanlara para filan kazandırırdı
alabilirsen kaçırmaman gereken derecelerde bir fiyatSistem nasıl? Kardeşime bakıyorum da bütçe aslında 25 civarıydı ama 25'e de hep am4 4060lı sistemler falan var. 35e değer mi bu sistem sizce?
Pahalı sistem, ağzıma geleni sayarım babamın oğlu değil sonuçta hakedene hakettiği gibi konuşulur ki burası bir forum aynı düşüncelerde değilizdir olabiliriğrençlik neresinde bu sistemin merak ettim gayet fiyatına göre güzel bişey cıkarmaya çalışmış insanların emegini böyle küçümsemeyin buradaki igrençlik sizin düşünceleriniz
Kardeş millet neyin derdinde sen neyin derdindesin bu kampanyaların amacı kişiye para kazandırmak mı sencepc hocası kraldır iyi adamdır ama önceki yaptığı 4070 supere nazarla iğrenç bir iş çıkarmış 5070 12 gb sistem yapsaydı ucuz bir şekilde şuan bir veya iki tane alabilirdim en azından insanlara para filan kazandırırdı
Ben kendim için konuştum, 5070 12 olarak gelseydi alıp sarı sitede pahalıya satıcaktım beklemedeydim kötü olduKardeş millet neyin derdinde sen neyin derdindesin bu kampanyaların amacı kişiye para kazandırmak mı sence