PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Sistem nasıl? Kardeşime bakıyorum da bütçe aslında 25 civarıydı ama 25'e de hep am4 4060lı sistemler falan var. 35e değer mi bu sistem sizce?

Üstte gömlek ceket altta don şeklinde PC'den toplantıya katıldığım pandemi dönemi geldi aklıma. Öyle bir smokin sistem olmuş. Ha fiyat kötü mü? Kesinlikle değil. Ama smokin segmenti olmamış pek.

pc hocası kraldır iyi adamdır ama önceki yaptığı 4070 supere nazarla iğrenç bir iş çıkarmış 5070 12 gb sistem yapsaydı ucuz bir şekilde şuan bir veya iki tane alabilirdim en azından insanlara para filan kazandırırdı
iğrençlik neresinde bu sistemin merak ettim gayet fiyatına göre güzel bişey cıkarmaya çalışmış insanların emegini böyle küçümsemeyin buradaki igrençlik sizin düşünceleriniz

Bu fiyata eyvallah uygun falan ama gidin 9060xt falan alın 3 gündür haber yayıp efsanelestirmeye değecek bisey yok ortada bence

Sistem nasıl? Kardeşime bakıyorum da bütçe aslında 25 civarıydı ama 25'e de hep am4 4060lı sistemler falan var. 35e değer mi bu sistem sizce?
alabilirsen kaçırmaman gereken derecelerde bir fiyat

iğrençlik neresinde bu sistemin merak ettim gayet fiyatına göre güzel bişey cıkarmaya çalışmış insanların emegini böyle küçümsemeyin buradaki igrençlik sizin düşünceleriniz
Pahalı sistem, ağzıma geleni sayarım babamın oğlu değil sonuçta hakedene hakettiği gibi konuşulur ki burası bir forum aynı düşüncelerde değilizdir olabilir

Ne kadar para o kadar köfte gibi bir şey olmuş .Smokin sisteme zaten hiç gitmemiş . Kendiside söylüyor zaten anakart hiç olmamış en azından b650m-r olsaymış piyasa sürekli yükseliyor inşallah kasım indirimleri güzel olur .

Kasım indirimlerinde daha iyi bir şey çıkar mı

pc hocası kraldır iyi adamdır ama önceki yaptığı 4070 supere nazarla iğrenç bir iş çıkarmış 5070 12 gb sistem yapsaydı ucuz bir şekilde şuan bir veya iki tane alabilirdim en azından insanlara para filan kazandırırdı
Kardeş millet neyin derdinde sen neyin derdindesin bu kampanyaların amacı kişiye para kazandırmak mı sence

Geri