farklı bir açıdan değerlendireceğim. normalde biliyorsunuz GOAT veya smokin giydikleri sistemler hem bileşen olarak hedme fiyat olarak inanılmaz rakamlara çıkıyordu. açıkçası ben bu sistemde inanılmaz bi fiyat göremedim. tamam fiyat iyi ama neye göre iyi? diğer çıkan influencer sistemlerde bu fiyat bantlarını gördük örn: VOK school örn, modart, örn donanimarsivi. ve akakçedeki faiş fiyatlara göre evet fiyat iyi kalıyor. ama faişe bakarak kampanya yaptık demek bana abez kaçıyor. şimdi smokin giyilen sistemlere bakalım yanlış hatırlıyrosam düzeltin; birinde 3070 mi 3080 bildiğin bedavaya gibi çıkmışlardı diğerinde giriş segment sistemi iyice bedava fiyata dediğimiz fiyatlara yayınlamışlardı. ama bu 12400f 4060 combosunda ben vaaaaooooov diyebileceğim bir bileşen kalitesi veya fiyat düşüklüğü açıkçası göremedim çünkü 4060 şuan gerçek fiyat bandına bile oturamadı ki. ne zaman görürüz derseniz gerçek fiyatlandırmaları kasım indirimleri yakında bakın bakalım 12400f 4060 nerelere düşecek eticaret sitelerinde. ben bu fiyat kampanyaları konusunda direk globalden baz alarak bakıyorum. mesela pch 3070li sistemini globalde kıyaslayın inanılmaz fiyat avantajı çıkıyordu kaçıranlar pişman oldu hep.