Neler Yeni

Pc hocası hazır sistem ne zaman çıkıyor

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Koz Bir
Bütçe
30000
Arkadaşlar 20-30k bandında ddr5 hazır sistem alacağım pc hocasını bekliyorum da yeni yıl gelmeden de sipariş geçeyim istiyorum bu sistem ne zaman yayınlanır ya da yayınlanıcak mı yeni yıl gelmeden bu konuda ne türden bilgiliyiz ?

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus Emre
bu yıl bitmeden 1 hafta içerisinde bir tane daha çıkar diye düşünüyorum. son sistemin üzerinden geçti baya

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sümer
Bende bekliyorum hatta taner abiye de yazdım her storesinde darlıyorum büyük ihtmal sene bitmeden çıkarır ama 27-28 aralığa kadar beklerim daha da beklemem ya gg9 ya gg12 bişeyler alırım gibi geliyo yetti artık ona buna ot çöp bulmaktan sistemsiz kalıcam :)
Arkadaşlar 20-30k bandında ddr5 hazır sistem alacağım pc hocasını bekliyorum da yeni yıl gelmeden de sipariş geçeyim istiyorum bu sistem ne zaman yayınlanır ya da yayınlanıcak mı yeni yıl gelmeden bu konuda ne türden bilgiliyiz ?

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Koz Bir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bekliyorum hatta taner abiye de yazdım her storesinde darlıyorum büyük ihtmal sene bitmeden çıkarır ama 27-28 aralığa kadar beklerim daha da beklemem ya gg9 ya gg12 bişeyler alırım gibi geliyo yetti artık ona buna ot çöp bulmaktan sistemsiz kalıcam :)
Gerçekten sistemsiz kalma korkusu başkadı b planını oluşturdum olası sistemler hazırda bekliyor acaba diyorum sipariş etsem sistem çıkarda iade ederim çıkmazsa fiyatlar artmadan sistemi almış
Olurum ?
Sizce de mantıklı mı

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sümer
Gerçekten sistemsiz kalma korkusu başkadı b planını oluşturdum olası sistemler hazırda bekliyor acaba diyorum sipariş etsem sistem çıkarda iade ederim çıkmazsa fiyatlar artmadan sistemi almış
Olurum ?
Sizce de mantıklı mı
Bende o durumdayım ama bu hafta sonuna kadar beklemeyi planlıyorum çarşamba itopyada cuma da incehesaptaki gaming gecesine ve PC hocası olanı sistemine göre en geç hafta sonu sipariş vereceğim artık .

Bu arada b planındaki sistemleri paylaşır mısın belki faydalanacak arkadaşlar olur bende bakarım bütçeme uygun olan varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Aydın
Son attığı videoda haftaya pazartesi salı gibi gelebilir yazmıştı bir yoruma belki bugün gelir sistem

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
Son attığı videoda haftaya pazartesi salı gibi gelebilir yazmıştı bir yoruma belki bugün gelir sistem
Hani bu hafta pazartesi salı gelecekti ? haftaya zaten yıl sonu..
Her şeyi 31 aralık'a bırakırsak stokçulardan , al satçılardan fırsat gelmez ki.
Önemli olan 31 aralık kadar firmaların vs sürekli sistem çıkarması :(
29 kasım gecesi gibi oyalayacaklar ve bir şey çıkmayacak 2-3 sistem hariç demek ki :(

hawkddf

80+
29 kasım gecesi gibi oyalayacaklar ve bir şey çıkmayacak 2-3 sistem hariç demek ki :(
Hocam ben 1-2 gün daha bekleyip bir şey almayı düşünüyorum artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Aydın
Bu hafta çıkacaktır yetişmemiştir ki çıksa bile çok büyük beklentide olmamak lazım 2 sistem çıkaracaklarmış tahminimce bir 4070 super olur hali hazırda 7800xt 7700xt düz 4070 li sistemleri satışta b580 ve 4070 superli olur diye düşünüyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde sistemler saat kaçta çıkıyor
hiç bir bilgim yok bildirimleri açıp bekliyorum ben de tahminimce 15:30-18:30 arası gelir yani ben bu saatler arası kontrol ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Eray007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray
Sistem videosu atmayacaksa bizi niye oyalıyor. Arkadaşlar kusura bakmayın firmalarla anlaşamadık boşuna beklemeyin desin bizde bütçemize göre bir şey alalım. Yanı son gün mü atacak hafta sonu mu atacak. Daha ne sistem gelceğini bile bilmiyoruz. Modart pazartesi 4070 li sistem gelecek dedi sonra da attı videoyu ha ekran kartı palit ramler twinmos baya komik sistem olmuş ama Xd en azından attı

haftada iki sistem toplayan hocadan, 3 haftadır tık yok

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Koz Bir
Sistem videosu atmayacaksa bizi niye oyalıyor. Arkadaşlar kusura bakmayın firmalarla anlaşamadık boşuna beklemeyin desin bizde bütçemize göre bir şey alalım. Yanı son gün mü atacak hafta sonu mu atacak. Daha ne sistem gelceğini bile bilmiyoruz. Modart pazartesi 4070 li sistem gelecek dedi sonra da attı videoyu ha ekran kartı palit ramler twinmos baya komik sistem olmuş ama Xd en azından attı

haftada iki sistem toplayan hocadan, 3 haftadır tık yok
sinir bozucu malesef çok haklısın dostum

Hocam ben 1-2 gün daha bekleyip bir şey almayı düşünüyorum artık.
aga yaarın 22.00 a kadar beklemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,747
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom