Neler Yeni

Pc Hocası Hediye Sistem

uydu3

80+ Silver
Sponsorda olsa olmasada helal olsun bedava veren herkese

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ya bu beğenmeyenleri de anlamıyorum ya satışı olan sistem olsa eyvallah ekran kartlı sisteme apu hiç olmaz fakat arkadaşlar bu sistem ''HEDİYE''
adamların büyük ihtimalle işlemci ellerinde vardı masraf yapmamak için kullandılar.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bu sistem benden pek geçmedi sizce nasıl?
Ya adam bedava vericek çıkan kişiye zorla satmıyacak bana çıksa kullanmam ayy çok kötü olmuş diyenler var adam bunu alıp kendide kullanır amd den isteyip işlemci sonuçta veriyor ama türkler çok nankör.

uydu3

80+ Silver
Ya bu beğenmeyenleri de anlamıyorum ya satışı olan sistem olsa eyvallah ekran kartlı sisteme apu hiç olmaz fakat arkadaşlar bu sistem ''HEDİYE''
adamların büyük ihtimalle işlemci ellerinde vardı masraf yapmamak için kullandılar.
Katılıyorum

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
En azından ben kalkıpta başka bir şehirden benim evime gelipte bilgisayar kurmasını istemem ben kendi açımdan yazdım adam çekiliş yapıyor nede olsa 4000K bir ederi var sistemin sadece kendim yorum yaptım ben almam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya adam bedava vericek çıkan kişiye zorla satmıyacak bana çıksa kullanmam ayy çok kötü olmuş diyenler var adam bunu alıp kendide kullanır amd den isteyip işlemci sonuçta veriyor ama türkler çok nankör.
Türkleri genellemenin içine sokma.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
En azından ben kalkıpta başka bir şehirden benim evime gelipte bilgisayar kurmasını istemem ben kendi açımdan yazdım adam çekiliş yapıyor nede olsa 4000K bir ederi var sistemin sadece kendim yorum yaptım ben almam
Yani çekilişten çıksa yok eyvallah ben kendim çalışıp alırım sistemi mi diyceksin :D? Valla bana çıksa evime kurar kardeşime veririm oynarız.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Türkleri genellemenin içine sokma.
Dünde buna benzer konu açıldı herkes neredeyse çok kötü sistem olmuş yok bana çıksa kullanmam falan filan ama onlara çıksa takla atıcak adamın gönlünden kopmuş çekiliş yapıyo herkes aynı şeyi yazmış yazık vallahi yazık.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Dünde buna benzer konu açıldı herkes neredeyse çok kötü sistem olmuş yok bana çıksa kullanmam falan filan ama onlara çıksa takla atıcak adamın gönlünden kopmuş çekiliş yapıyo herkes aynı şeyi yazmış yazık vallahi yazık.
ya ihtiyacı olan birine çıksın kardeşim zorlamı sevdireceksin

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bu insanlara yaranılmaz kardeşim bu ülkede.Bakın sistem güzel değil o kesinn fakat hediye sistem veriliyor hala bu kadar çok konuşuyorlar.Ben hediye veren herkesin yanındayım sonuçta adam ihtiyacı olan bir kardeşimize sistem verecek neyini beğenmiyorlar ki.İstemeyen veya ihtiyacı olmayan katılmaz.Ayrıca tekrar söylüyorum bu sistemi biri toplasa olmamış derim fakat bu bir hediye dediğin gibi ellerinde olanları vs kullandılar büyük ihtimalle hala bu kadar boş konuşan insan gördükçe üzülüyorum.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
ya ihtiyacı olan birine çıksın kardeşim zorlamı sevdireceksin
Tamam işte sana zorla sev diyen yok saygı duy ama sonuçta onlarda yapıyo elinde onlar varmış istese hiç yapmış atıp tutmanın alemi yok

Bu insanlara yaranılmaz kardeşim bu ülkede.Bakın sistem güzel değil o kesinn fakat hediye sistem veriliyor hala bu kadar çok konuşuyorlar.Ben hediye veren herkesin yanındayım sonuçta adam ihtiyacı olan bir kardeşimize sistem verecek neyini beğenmiyorlar ki.İstemeyen veya ihtiyacı olmayan katılmaz.Ayrıca tekrar söylüyorum bu sistemi biri toplasa olmamış derim fakat bu bir hediye dediğin gibi ellerinde olanları vs kullandılar büyük ihtimalle hala bu kadar boş konuşan insan gördükçe üzülüyorum.
Senin allahına kurban benim gibi düşünen biri daha

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,299
Üyeler
164,644