hocam bende emaneten taktim hayirlisi olsunBenim elime ulaştı sorunsuz şekilde kurulu geldi ekran kartını taktım ama 2 tane sabitleme vidasının hangisi olduğuna dair fikrim yok emaneten taktım sımdılık siz taktıysanız foto paylasırmısınız ?
Hocam kargoya 12 sinde verilecek dendi amabir turlu ekran kartini takamadim ugrasiyorum
stok war zaten sanırımAl satcılardan kaça alınır bu sistem, almayı düşünüyorum en fazla kaç verilir , bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
kim neden 15k ya alıp 13k ya satıyolan dünya benim sandıgımdan daha da mı çılgın13 e iyi 13.5 a bulursan da belki alınabilir birisi sıfırı satılıyo demiş de bence 15 e sıfırını almaktasan 13 almak daha iyi onlar da kutusu açılmamış
sen konuyu bilmiyosun sanırım geçen haftalarda 11.5 ve 12k olmak üzere sistemler çıktı 12k olan sistem stok bitince 15k civarında yeni stokla satılmaya başladı yoksa kim 15 e alıp 13 e satsınstok war zaten sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kim neden 15k ya alıp 13k ya satıyolan dünya benim sandıgımdan daha da mı çılgın
evet ama geldi hocam bende anlamadimHocam kargoya 12 sinde verilecek dendi ama
dostum git baaşlıgı oku hangi sistem gelmiş arkadaş hangi sistemi alıcakmışsen konuyu bilmiyosun sanırım geçen haftalarda 11.5 ve 12k olmak üzere sistemler çıktı 12k olan sistem stok bitince 15k civarında yeni stokla satılmaya başladı yoksa kim 15 e alıp 13 e satsın
ben konuya yazmadım alıcak bir arkadaşa cevap olarak yazdım cevapladığım kişiye bakdostum git baaşlıgı oku hangi sistem gelmiş arkadaş hangi sistemi alıcakmış
.13 e iyi 13.5 a bulursan da belki alınabilir birisi sıfırı satılıyo demiş de bence 15 e sıfırını almaktasan 13 almak daha iyi onlar da kutusu açılmamış
Bende cuma günü EFT yaptım halen ödeme bekleniyor pazartesi düzelir dediler bende sistemi merak ettimHocam size zahmet olmazsa fotoğraf atabilir misiniz ? Ben de aldım da. Bir merak ettim.
Benim sistem öğlen 1 civarı geldi hocam. Dershaneye gideceğim için açmadım. Şimdi otobüsteyim. Eve gidince açacağımBende cuma günü EFT yaptım halen ödeme bekleniyor pazartesi düzelir dediler bende sistemi merak ettim
RDR2 EN İYİ KALİTE FULLENEBİLECEK HEER ŞEYİ FULLEDİM MAX 47 GÖRDÜ EN DÜŞÜK 42ekran kartini takmayi becerirsem test ettikten sonra goruslerimi yazarim arkadaslar
reis sanki düşük gibi normalde çok daha yukarıda olması lazım 2k damı acaba yoksaRDR2 EN İYİ KALİTE FULLENEBİLECEK HEER ŞEYİ FULLEDİM MAX 47 GÖRDÜ EN DÜŞÜK 42