Neler Yeni

PC HOCASI HERO SISTEMIM GELDI!

kaankrbg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kaan Karabuğa
Dikkat edin hocam aman :)
IMG_20220909_222358.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

bi rdr 2 girdim her sey ultrada hic bi sorunu olmadan akiyordu detayli tesrleri pazartesi yapicam

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdoğan
Al satcılardan kaça alınır bu sistem, almayı düşünüyorum en fazla kaç verilir , bilgisi olan yazabilir mi acaba ?

kaankrbg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kaan Karabuğa

berat gnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
berat Güner
h.o bir şey soracağım sistemde Windows deneme sürümü ile mi geldi bide bios güncel mi geldi

Ö.F.Ç.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Çaylan
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın , bende aynı sistemden aldım ekran kartını taktım fakat sistemi açıyorum fanlar her şey çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor sizde böyle bir durum oldumu ekstra bir şey yaptınız mı ?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın , bende aynı sistemden aldım ekran kartını taktım fakat sistemi açıyorum fanlar her şey çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor sizde böyle bir durum oldumu ekstra bir şey yaptınız mı ?
G.o

kaankrbg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kaan Karabuğa
hdmi veya display portu ekran kartına taktığınıza emin misiniz hocam kasanın arkasındakine değil ekran kartının dışarda kalan kısmındaki siyah şeyleri çıkartıp girişleri ortaya çıkartın

Top Bottom