Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Jiyu
Hocam bu CW böyle abartılacak derecede sıkıntılı bir şey mi? Yani sesinden dolayı rahatsız etmek dışında bir etkisi var mı?
Forumlardaki herkes performansa bir etkisi yok , ses i sıkıntı olabiliyor dedi eğer şiddetliyse.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam bu CW böyle abartılacak derecede sıkıntılı bir şey mi? Yani sesinden dolayı rahatsız etmek dışında bir etkisi var mı?
Yok hocam sadece Ses yapıyor Onun dışında hiç bir Zararı yok

Ama sorun şu şimdi bazılarında cidden az bı şey oluyorken bazıların'da Arı kovanı gibi vızıldıyor şansa bağlı

Normal'de AMD yeni kartlar'da bu sorunu çözmüştü şahsen bana kalırsa malum firma bilerek bu kartları aldı daha ucuza satmak için veya direk ve olan kartları İndirim vahanesiyle satmak için

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Fırat divitci

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ümit
aslında kulagını vermediğin sürece sorun bile değil, ama sen kasaya kitlenir seslere odaklanırsan sıvı soğutucu fan sesi bile rahatsız eder.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Mehmetcan İvrendi
Beyler Olurdu stok vs. Açıkırsa sizce ne gibi özelleştirmeler yapmalıyım

Benim şuan Aklımdakiler

1-İşlemciyi Ryzen 5 7500F düşüncem (Grafik belleği dısında artısı yok yani +3-5fps o kadar diğer render'da falan daha kötü hatta) (-600 TL daha ucuz)

2-Ssd'yi çok daha hızlı olan 7000mb/s olan 1TB Lexar yapacam (+600TL mi ne aradaki fark bedava şahsen)

3-Kasa gelince PSU'yu Satıp daha kaliteli Psu alcam (Muhtmelen +500 Max veririm yeni PSU için)

4-Ekran kartını ilerde satıp az daha ekleyip 2.el temiz garantili 4070 süper yapacam

hawkddf

80+
aslında kulagını vermediğin sürece sorun bile değil, ama sen kasaya kitlenir seslere odaklanırsan sıvı soğutucu fan sesi bile rahatsız eder.
Orası doğru zaten sıvı soğutma ekleyerek sipariş verdim. Kulaklık takıp oynayacağım için rahatsız etmez herhalde.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Jiyu
Coil whine böyle bir şey.

İnşaAllah böyle bir şey olmaz , hatta 0 coil whine olur.
Zaten sistemin kendi fanları vs ses çıkartıyordur yeterince.
Bunla uğraşmak istemem... Ben sese karşı fazla duyarlıyım ve her zaman kulaklık takmam
Hopörlerde film izlerim vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orası doğru zaten sıvı soğutma ekleyerek sipariş verdim. Kulaklık takıp oynayacağım için rahatsız etmez herhalde.
Sadece oyunlarda mı oluyor ? diğer türlü her zaman kulaklık takamaz ve takmamalı insan..

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yakup Çavuş
pc hocası stok çıkarmı eşdeğer bişeyler çıkarmı

hawkddf

80+
İnşaAllah böyle bir şey olmaz , hatta 0 coil whine olur.
Zaten sistemin kendi fanları vs ses çıkartıyordur yeterince.
Bunla uğraşmak istemem... Ben sese karşı fazla duyarlıyım ve her zaman kulaklık takmam
Hopörlerde film izlerim vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece oyunlarda mı oluyor ? diğer türlü her zaman kulaklık takamaz ve takmamalı insan..
Yük bindiğinde oluyor galiba.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Jiyu
pc hocası stok çıkarmı eşdeğer bişeyler çıkarmı
Pc hocası son sistem dediği için pc hocasından çıkmayabilir ama donanım arşivi vs belki çıkarabilir.
Gaming gecesi var 9 dakika sonra bak istersen. Ama bu sistemin stoğu bitmediyse sürekli yenile bir sayfayı kontrol et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet Okatalı
CW sesinin AMD, Nvidia veya Intel olmasından ziyade, kullanılan bobin kalitesi ve biraz da şans ile ilgiisi var. Ama kalitesiz veya düşük sayıda bobin kullanılan ekran kartlarında CW olma ihtimali yüksek. Düşük bir ihtimal de olsa yüksek kalitede üretilen kartlarda da CW sesi olabiliyor. Performansa etkisi olmasa da bazen can sıkıcı düzeyde olabilen bu ses genel yük altında daha yüksek oluyor.

• Beğen
Top Bottom