Forumlardaki herkes performansa bir etkisi yok , ses i sıkıntı olabiliyor dedi eğer şiddetliyse.Hocam bu CW böyle abartılacak derecede sıkıntılı bir şey mi? Yani sesinden dolayı rahatsız etmek dışında bir etkisi var mı?
Forumlardaki herkes performansa bir etkisi yok , ses i sıkıntı olabiliyor dedi eğer şiddetliyse.Hocam bu CW böyle abartılacak derecede sıkıntılı bir şey mi? Yani sesinden dolayı rahatsız etmek dışında bir etkisi var mı?
Yok hocam sadece Ses yapıyor Onun dışında hiç bir Zararı yokHocam bu CW böyle abartılacak derecede sıkıntılı bir şey mi? Yani sesinden dolayı rahatsız etmek dışında bir etkisi var mı?
hocam bu diğer kartların tier listesinin sitesi nedir merak ettim.
aslında kulagını vermediğin sürece sorun bile değil, ama sen kasaya kitlenir seslere odaklanırsan sıvı soğutucu fan sesi bile rahatsız eder.Hocam bu CW böyle abartılacak derecede sıkıntılı bir şey mi? Yani sesinden dolayı rahatsız etmek dışında bir etkisi var mı?
Orası doğru zaten sıvı soğutma ekleyerek sipariş verdim. Kulaklık takıp oynayacağım için rahatsız etmez herhalde.aslında kulagını vermediğin sürece sorun bile değil, ama sen kasaya kitlenir seslere odaklanırsan sıvı soğutucu fan sesi bile rahatsız eder.
İnşaAllah böyle bir şey olmaz , hatta 0 coil whine olur.Coil whine böyle bir şey.
Sadece oyunlarda mı oluyor ? diğer türlü her zaman kulaklık takamaz ve takmamalı insan..Orası doğru zaten sıvı soğutma ekleyerek sipariş verdim. Kulaklık takıp oynayacağım için rahatsız etmez herhalde.
Yük bindiğinde oluyor galiba.İnşaAllah böyle bir şey olmaz , hatta 0 coil whine olur.
Zaten sistemin kendi fanları vs ses çıkartıyordur yeterince.
Bunla uğraşmak istemem... Ben sese karşı fazla duyarlıyım ve her zaman kulaklık takmam
Hopörlerde film izlerim vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece oyunlarda mı oluyor ? diğer türlü her zaman kulaklık takamaz ve takmamalı insan..
Pc hocası son sistem dediği için pc hocasından çıkmayabilir ama donanım arşivi vs belki çıkarabilir.pc hocası stok çıkarmı eşdeğer bişeyler çıkarmı