Neler Yeni

PC Hocası Hydro Bronz Sistem Hk. Düşünceleriniz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar video 25 dakika önce yayınlanmış, bilmiyorum konusu açıldı mı fakat açılmadıysa ne mutlu bana :D Öncelikle videonun linkini bırakayım;
Akabinde sistemin linki;
Video ve sistem burada. Benim sistem hakkında düşüncelerim şunlar;
Sistem aslında güzel, lakin biraz pahalı geldi bana. Belki de değildir bilemem. Ama bu sistemin daha iyi bir hal alması için şunları yapmak gerekir;
İşlemci R5 3600
Anakart B450M S2H V2
RAM Team T-Force Vulcan TUF 2x8GB
Ekran kartı GTX 1650 SUPER
Kasa Lian Li Lancool 215 Mesh
A2000 500GB
Aslında SSD biraz kişisel tercih. SATA SSD yeterli gelecekse onu da kullanabilirsiniz. Benim açımdan sistem böyle daha kullanışlı.
M.2 SSD dahilinde yapılan yükseltmelerle sistem 7.315 TL yapıyor. Bu fiyatı hakeder mi? Asla. Normal şartlarda olsak bu sistemin stok fiyatına 3100+1660S sistem çıkıyor. (4999TL)
Evet benim şahsi düşüncem ve tercihim yukarıda belirtildiği gibidir. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sistem gerek stok fiyatıyla, gerek benim yaptığım özelleştirme ile fiyatını hakediyor mu? Bu fiyata farklı yerlerden daha iyisi çıkar mı? Vesaire vesaire... Neyse dostlar benden bu kadar, size iyi forumlar, keyifli okumalar dilerim.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Trash.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostlar video 25 dakika önce yayınlanmış, bilmiyorum konusu açıldı mı fakat açılmadıysa ne mutlu bana :D Öncelikle videonun linkini bırakayım;
Akabinde sistemin linki;
Sistem aslında güzel, lakin biraz pahalı geldi bana. Belki de değildir bilemem. Ama bu sistemin daha iyi bir hal alması için şunları yapmak gerekir;
İşlemci R5 3600
Anakart B450M S2H V2
A2000 500GB
Aslında SSD biraz kişisel tercih. SATA SSD yeterli gelecekse onu da kullanabilirsiniz. Benim açımdan sistem böyle daha kullanışlı.
M.2 SSD dahilinde yapılan yükseltmelerle sistem 7.315 TL yapıyor. Bu fiyatı hakeder mi? Asla. Normal şartlarda olsak bu sistemin stok fiyatına 3100+1660S sistem çıkıyor. (4999TL)
Evet benim şahsi düşüncem ve tercihim yukarıda belirtildiği gibidir. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sistem gerek stok fiyatıyla, gerek benim yaptığım özelleştirme ile fiyatını hakediyor mu? Bu fiyata farklı yerlerden daha iyisi çıkar mı? Vesaire vesaire... Neyse dostlar benden bu kadar, size iyi forumlar, keyifli okumalar dilerim.
Beğenmedim olmamış.
Ama bütçesi olmayanlara önerebiliriz.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Üzücü

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Stok eritme çabası.
Hiç olmazsa ssd düzgün olmuş.
Ama artık gp psu'ları bırakmaları iyi olmuş, önceden zorunlu olarak gp psu oluyordu.
Zorunlu derken bir psu parası daha verirsen yakın kalitede markalaı bir ürün oluyordu.

Skyline R34

80+ Bronze
Akabinde sistemin linki;
İşlemci R5 3600
Anakart B450M S2H V2
A2000 500GB
i3 10100f dha iyi olurud onun dışında iyiy gibi 1650 var ve amd işlemciyle a320 olmaz ssd ve ram düzgün kasa orta altı

Dogy

80+
almayı düşünme onların suçu değil bu devirde pc alınmaz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Skyline R34

80+ Bronze
düz 1650 ymiş ben s gördüm alınmaz

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Horizon'un Mesh olmayan modeli bu sanırım. Benim önerdiğim Lian Li kasanın hava akışı güzele benziyor.
Ön cam çıkarılabiliyor ama muhtemelen çabuk tozlandırır.
lian li güzel gibi de pahalıymış

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ön cam çıkarılabiliyor ama muhtemelen çabuk tozlandırır.
lian li güzel gibi de pahalıymış
Aynen, tozlanma riski var. Ve Lian Li de benim bayağı hoşuma gitti açıkçası. Lakin pahalı evet.

Top Bottom