turkishnature
80+
Dahası
Stok sayısı 500'e yakınmış
Son düzenleme:
eğerki butcen 17 18 k ya yetiyorsa alınır gayetde iyi goturur senı bi tanede hava sogutucu alırsın oldu bitiTebilonda 16.999 TL fiyat iyi mi bilmiyorum bilen arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur
Goat diye haftalardır beklettikleri sistem buysa bence çok kötü. Beklentim yüksekti iyiki beklememişim.Tebilonda 16.999 TL fiyat iyi mi bilmiyorum bilen arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur
Başlıkta vesaire belirtirdi muhtemelen goat diyeGoat diye haftalardır beklettikleri sistem buysa çok kötü. Beklentim yüksekti iyiki beklememişim.
inceleme bu goat değildirGoat diye haftalardır beklettikleri sistem buysa bence çok kötü. Beklentim yüksekti iyiki beklememişim.
İkinci el sistemde düşünülebilirŞahsen 17 verip 6600 sistem almazdim, az daha biriktirir daha iyi bir ekran kartli sistem alirdim.
6600 bu devirde pek yeterli bir ekran karti değil (uzun vadeli)
Olabilir ama herkes güvenmiyor. Ben bu sisteme 15ten fazla vermezdim şahsen.İkinci el sistemde düşünülebilir
Goat değilse iş görür, goat diye böyle bir şey çıkarsalar sıkıntı ama.Başlıkta vesaire belirtirdi muhtemelen goat diye
Mesela goat v3 de bu şekilde
Aynen öyle.Goat değilse iş görür, goat diye böyle bir şey çıkarsalar sıkıntı ama.