Neler Yeni

PC Hocası Sistem Geldi

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Hala varmı acaba mağazada

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rıdvan Çavuş
Gaming oc gigabayt
Hayırlı olsun kardeşim, bana da aynısı geldi. Senin sıran 22, benim sıram da 23'dü. Hakkımız olan Vision modeliydi ama sağlık olsun, gerisi önemli değil. Tartışma, arbade, kavga olmadan, kimseye zarar gelmeden satın aldık ve evlere dağıldık.

Alanlara hayırlı olsun, kaçıranlara da daha iyileri nasip olur umarım.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
İnsanoğlu işte Allah gördüğümüzde geri koymasın, 10 kişiye ventus 40 kişiye eagle modeli deseydi ventus alanlar kutlama yapıyordu şimdi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayırlı olsun kardeşim, bana da aynısı geldi. Senin sıran 22, benim sıram da 23'dü. Hakkımız olan Vision modeliydi ama sağlık olsun, gerisi önemli değil. Tartışma, arbade, kavga olmadan, kimseye zarar gelmeden satın aldık ve evlere dağıldık.

Alanlara hayırlı olsun, kaçıranlara da daha iyileri nasip olur umarım.
Amin baba hayırlısı olsun

WhoCares

80+ Gold
alanlara hayırlı olsun umarım web üzerinden bu ve bunun gibi sistemler gelir diye umut ediyoruz :kekw:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sistemin fiyatı çok uygun, alan arkadaşlara hayırlı olsun, çok güzel sistem almış oldular.
Şunu da belirteyim, sistemde kullanılan ekran kartlarının hepsini kullandım; sağlam yüke girerese kartlar, güçlü kartlar oldukları için doğal olarak sıcak çalışıyorlar. Gaming X modeli bile sınırda. Kartlar ısınıyor diye üzülmenin çok anlamı yok, bu kartların olayı bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Çok uzun zamandır gördüğüm en f/p sistem olmuş valla helal olsun. Anakart hariç parç kalitesi de mükemmel. Evim yakın olsaydı sabahtan giderdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom