Neler Yeni

PC hocası sistem yeni stok geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bir PSU patladı diye dandik olacak değil alınan üründe sıkıntı çıkmıştır. Fakat Gamepower bir psu kalitesizdir yani diğer rakiplerine göre patlama ola sılığı genel olarak daha fazla diyemez miyiz?
Diyebiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
alınır ab

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
arkadaşlar Dolar olmuş 17 TL Abdullah Abi de elinden geleni yapmış sadece Abdullah Abinin önceki sistemleri aşırı mükemmel olduğu için ve bugün Dolar da pahalı olduğu için kötü geliyor size bütçeniz varsa gg6 ya göre daha iyi işlemci daha iyi ekran kartı daha iyi ram almış oluyorsunuz evet ama bütçeniz yoksa gg6 yı almak mantıklı tabii ki
sj? Şu üstteki mesajı yanlışıkla yaptım

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Kürşat

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
abi https://forum.donanimarsivi.com/konu/1050w-gamepower-psuum-patladi.286352/ bunun gibi hem burada hem de şikayet varda bir sürü konu var. Kimse ağzı yanmadan kötü tecrübe yazacağını sanmıyorum
@Mehmet Yılmaz 2 adet Cooler Master 1250W 80+ Platinum PSU'mun nasıl yandığını sen mi anlatırsın ben mi anlatayım :) böyle şeyler hep olur bir yerden örnek verilmez ama bu demek değildir ki her PSU alınır bunu demiyorum ama bir konu ile bu işler çözülmez bütçeniz neye yetiyorsa ona yönelin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
@Mehmet Yılmaz 2 adet Cooler Master 1250W 80+ Platinum PSU'mun nasıl yandığını sen mi anlatırsın ben mi anlatayım :) böyle şeyler hep olur bir yerden örnek verilmez ama bu demek değildir ki her PSU alınır bunu demiyorum ama bir konu ile bu işler çözülmez bütçeniz neye yetiyorsa ona yönelin.
İzoly e hücuuummmm 😂

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bir PSU patladı diye dandik olacak değil alınan üründe sıkıntı çıkmıştır. Fakat Gamepower bir psu kalitesizdir yani diğer rakiplerine göre patlama olasılığı genel olarak daha fazla diyemez miyiz?
Dostum zaten kimse Gamepower en iyi güç kaynağı markası demiyor burada öyle bir iddia yok. Gidip üst seviye modellerle de kıyaslamazsın, segmentine göre kıyaslanır ürünler. RX 6600 ile RTX 3090'ı kıyaslayamazsın mesela.

rado2373

80+
arkadaşlar abdullah beyin geçenki sistemleri daha ucuzdu f/P sistemdi benide tatmin etmedi ama eleştiren arkadaşlar var abdullah bey yılda 2 3 kasa yapmıyor ki sürekli yapıyor 1 ay sonra 2 ay sonra daha iysini yapar elinden gelse dahada indirirdi bence bu kadar abartmaya gerek yok

Orta üst seviye sistem bekleyen biz kullanıcılar ne yapacak, sistem toplayan bir kardeşimizden tez zamanda bekliyoruz.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Kürşat
Dostum zaten kimse Gamepower en iyi güç kaynağı markası demiyor burada öyle bir iddia yok.
TR'deki PSU algısı çok yanlış. Marka kıyaslamak, hatta model serisi kıyaslamak bile yanlıştır. Aynı modelin farklı W olan PSU'ları çok farklı kalitede olabiliyor.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Dostum zaten kimse Gamepower en iyi güç kaynağı markası demiyor burada öyle bir iddia yok. Gidip üst seviye modellerle de kıyaslamazsın, segmentine göre kıyaslanır ürünler. RX 6600 ile RTX 3090'ı kıyaslayamazsın mesela.
Hocam olay zaten bu. Şimdi karşıda RX6600 xt ve r5 5500 lü bir sistem var. Haliyle güç istiyorlar. 550w genelde bu sistem için sınır gibi bir şey fakat sınırda olduğu için kaliteli bir marka kullanılmalıydı. Zamanla sorun çıkarma ihtimali yüksek.

Top Bottom