Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 19,100
yalnız RAM çoğu hazır sistemlerde tercih ediliyor ^^Anakart SSD kötü. RAM işlemci düşük kalmış.
yalnız RAM çoğu hazır sistemlerde tercih ediliyor ^^Anakart SSD kötü. RAM işlemci düşük kalmış.
Tamam.yalnız RAM çoğu hazır sistemlerde tercih ediliyor ^^
ram 16gb nasıl düşük kalmış acaba hocamAnakart SSD kötü. RAM işlemci düşük kalmış.
Yani sistem iyi mi???yalnız RAM çoğu hazır sistemlerde tercih ediliyor ^^
Hocam eğer sistem kötüyse bana başka 6899tl rtx sistem bulabilirmisin??hazır bir sistemFiyat fena değil düşünülebilir.Parçalar bir tık daha iyi olabilirdi.
Bu fiyata 1660s sistem toplanıyor artık, fiyat avantajı illa ki vardır, hemen pahalı damgası yapıştırmayın![]()
Hocam eğer sistem kötüyse bana başka 6899tl rtx sistem bulabilirmisin??hazır bir sistemr
ram 16gb nasıl düşük kalmış acaba hocam
Hocam eğer sistem kötüyse bana başka 6899tl rtx sistem bulabilirmisin??hazır bir sistemyalnız RAM çoğu hazır sistemlerde tercih ediliyor ^^
Hocam eğer sistem kötüyse bana başka 6899tl rtx sistem bulabilirmisin??hazır bir sistemTamam.
Çok zor, bulunabileceğini sanmıyorum.RTX'den ziyade daha kaliteli bileşenlerle R5 3600+1660s/i5 10400F+1660s falan düşünün.Bu bütçede RTX olursa diğer parçalar dandik oluyor.6899tl rtx sistem
Sence bu sistem kötümü???Çok zor, bulunabileceğini sanmıyorum.RTX'den ziyade daha kaliteli bileşenlerle R5 3600+1660s/i5 10400F+1660s falan düşünün.Bu bütçede RTX olursa diğer parçalar dandik oluyor.
İdare eder, ben sırf RTX 2060 için parçalardan kısılmış bir sistem tercih etmezdim.Sence bu sistem kötümü???
Kasası hava almıyor anakartı kötü ve SSD'si kötü pek bir şey diyemeyeceğim satın alırsanız paranıza yazık olur eğer 300TL bütçe esnetirseniz ULTIMA 2060 öneririm 500GB M.2 2060 ve SPEC DELTA kasası var mis gibiYani sistem iyi mi???