Çökecek yine bu donanım Arşivi büyük bir kitle var diğer kanallar gibi değilbide itopya çökmese...
Katılıyorum bir kedi olarak.İçime sinmedi Çarşamba günü yer yerinden oynayacak bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayn gitmez gitse ben anında yapışirdim stok çok olduğu için al sat olmaz
İntel varken AMD' ye bakmazdım bile ben, o AMD işlemci içime sinmiyor hiçbir şekilde. İşlemci odaklı oyunlarda İntel geçiyor zaten Valorant,CS-GO vb.Sizce hangi sistem alınmalı?
Dediğine katılıyorum, alıp 1 ay sonra üzerine şuandaki fiyattan bile fazlaya satsan yerine daha iyisini alacağını sanmıyorum.İçime sinmedi Çarşamba günü yer yerinden oynayacak bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayn gitmez gitse ben anında yapışirdim stok çok olduğu için al sat olmaz
aldım fakat vento psu bir tık üzdü.2000 yakın stok
intel
PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
amd
PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr