+1Beyler ben ilk çıkan intelliyi aldım şuan ki ile arasında fark var bilginiz olsun. Yeni koydukları ssd ve kasa eskisine göre kötü, şuan için amd almak daha mantıklı gibi
neden değişiklik yapıyor bunlar stokları ayarlamaları lazımdı ona göre of ben kararsız kaldım ama amd ile intel arasındaki performans farkıda var işteBeyler ben ilk çıkan intelliyi aldım şuan ki ile arasında fark var bilginiz olsun. Yeni koydukları ssd ve kasa eskisine göre kötü, şuan için amd almak daha mantıklı gibi
Aslında amd deki stokları intele koysalar amd satmıyor işte koyunda alak abi bu ne böyleneden değişiklik yapıyor bunlar stokları ayarlamaları lazımdı ona göre of ben kararsız kaldım ama amd ile intel arasındaki performans farkıda var işte
Haklısın bende o yüzden inteli aldım ama şuan ki kasa tek fanlı ve ss di performansı yarı yarıya farklı.neden değişiklik yapıyor bunlar stokları ayarlamaları lazımdı ona göre of ben kararsız kaldım ama amd ile intel arasındaki performans farkıda var işte
Herkes aç 1000 stok nasıl biter yaAslında amd deki stokları intele koysalar amd satmıyor işte koyunda alak abi bu ne böyle
kanka aynen öyle bence var olmasa zaten amd koymazlar yani mantık olarak adamların 1000 tane ona 1000 tane amd ye eşit miktar kasa ssd vermesi lazım ama bence bunlar ellerinde kalan bu kasa psu ve ssdleri baktılar intel yağ gibi akıyor ellerindekileri satmak için koydular diye düşünüyorum veya bitti ciddenAslında amd deki stokları intele koysalar amd satmıyor işte koyunda alak abi bu ne böyle
Hocam bitse amdde de olmaması gerek.kanka aynen öyle bence var olmasa zaten amd koymazlar yani mantık olarak adamların 1000 tane ona 1000 tane amd ye eşit miktar kasa ssd vermesi lazım ama bence bunlar ellerinde kalan bu kasa psu ve ssdleri baktılar intel yağ gibi akıyor ellerindekileri satmak için koydular diye düşünüyorum veya bitti cidden
dediğim gibi fırsatçılık yapıyor olabilir ellerinde kalan parçaları yerleştirip satıyor olabilirler çok satıyor çünki bende alıcam inteli ama işte ssd kasa değiştiHocam bitse amdde de olmaması gerek.
Beyler insandan pc hocasına baskı kursak belki değiştirirlerHocam bitse amdde de olmaması gerek.