Neler Yeni

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Beyler ben ilk çıkan intelliyi aldım şuan ki ile arasında fark var bilginiz olsun. Yeni koydukları ssd ve kasa eskisine göre kötü, şuan için amd almak daha mantıklı gibi.

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Beyler ben ilk çıkan intelliyi aldım şuan ki ile arasında fark var bilginiz olsun. Yeni koydukları ssd ve kasa eskisine göre kötü, şuan için amd almak daha mantıklı gibi
neden değişiklik yapıyor bunlar stokları ayarlamaları lazımdı ona göre of ben kararsız kaldım ama amd ile intel arasındaki performans farkıda var işte

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
neden değişiklik yapıyor bunlar stokları ayarlamaları lazımdı ona göre of ben kararsız kaldım ama amd ile intel arasındaki performans farkıda var işte
Aslında amd deki stokları intele koysalar amd satmıyor işte koyunda alak abi bu ne böyle

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Haklısın bende o yüzden inteli aldım ama şuan ki kasa tek fanlı ve ss di performansı yarı yarıya farklı.

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Aslında amd deki stokları intele koysalar amd satmıyor işte koyunda alak abi bu ne böyle
kanka aynen öyle bence var olmasa zaten amd koymazlar yani mantık olarak adamların 1000 tane ona 1000 tane amd ye eşit miktar kasa ssd vermesi lazım ama bence bunlar ellerinde kalan bu kasa psu ve ssdleri baktılar intel yağ gibi akıyor ellerindekileri satmak için koydular diye düşünüyorum veya bitti cidden

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
kanka aynen öyle bence var olmasa zaten amd koymazlar yani mantık olarak adamların 1000 tane ona 1000 tane amd ye eşit miktar kasa ssd vermesi lazım ama bence bunlar ellerinde kalan bu kasa psu ve ssdleri baktılar intel yağ gibi akıyor ellerindekileri satmak için koydular diye düşünüyorum veya bitti cidden
Hocam bitse amdde de olmaması gerek.

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Hocam bitse amdde de olmaması gerek.
dediğim gibi fırsatçılık yapıyor olabilir ellerinde kalan parçaları yerleştirip satıyor olabilirler çok satıyor çünki bende alıcam inteli ama işte ssd kasa değişti

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
1655132176450.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

stok bitmeden alın bence ne olacağı belli değil ssd kasa beklerken elden komple sistem kaçabilir ama ben beklicem birazdaha

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Bende bekliycem olmadı ya abdullah abinin çıkaracağını alırız yada pchocası bu hafta bir sistem daha çıkartcak

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
bu sistem tam bir F/P çok iyi olmuş ben kaçırmak istemiyorum ama işte ssd ve kasa sıkıntı etti bana adam akıllı ilk ne koyduysan onu sat ne değiştiriyorsun beklicem birazdaha bakalım değişirse alıcam

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom