İ5 10400f den bı tık geride 4500hocam ben amd aldım ileride rx6600 falan takabilir miyim veya 4500'ün intel karşılığı nedir?
Evet doğruVideo girişinde 2000 stok diyo doğrumu internet sağolsun videoyu açamadım
İntel alın hocam testleri izledim intel tokatlıyor ve intel daha güncelhocam ben amd aldım ileride rx6600 falan takabilir miyim veya 4500'ün intel karşılığı nedir?
Çünkü bu ekran kartından çok varabdullah abiye bir şey demedım ,bu sistemın stoğu baya fazla alan ınsanlar sorun yaşamıcak sıte çökmicek vs.
İhtiyacı olanlar için güzel ama Intel olan iyi bence daha çokdoğrudur sebeplerini bilmiyorum fakat stok 2k iyi değil mi sizce
En azından uygun fiyata sistem çıkarıp insanların işini görmek 3050 den performanslı kart güzel olmuşÇünkü bu ekran kartından çok var
Bence bu sefer muazzam bir iş çıkardı. Tebrik ediyorum gerçekten 2K stok muazzamdoğrudur sebeplerini bilmiyorum fakat stok 2k iyi değil mi sizce
Cıkmıyıcak oyle bir sistem2060 FİYAT BAKIMINDAN DAHA PAHALI Bİ KART RX 6600 E GORE. BENCE ABDULLAH BASKAN 12100F VE RX6600 LÜ SİSTEMİ 8.5 - 9 K YA ÇIKARIR VE FARKIM TARZIMDIR KARDEŞ DER OTURUR AŞAĞIYA