3 kez böyle oldu ve böyle oldugunda dış kasayı değiştiriyorlar bence gelebilir veya gelmeyebilir ben alamadım durumumz olsaydı düşünmeden ilk gün alcaktım yapacak bir şey yok hayat inşallah alabilirimStok 2. Kez bitmiş geleceğini sanmıyorum
3 kez böyle oldu ve böyle oldugunda dış kasayı değiştiriyorlar bence gelebilir veya gelmeyebilir ben alamadım durumumz olsaydı düşünmeden ilk gün alcaktım yapacak bir şey yok hayat inşallah alabilirimStok 2. Kez bitmiş geleceğini sanmıyorum
aynı şey 2 kez oldu kanka siteden komple kalktı ama 2 kere geri geldi bizzat yaşadım gördüm ortalam 2 saat fln beklemek gerek akşama kadar gelirse gelirŞu saatten sonra gelmez tamamen kaldırdılar siteden intelli olanı.
3. Oldu bu ilk gün de bitmişti.Stok 2. Kez bitmiş geleceğini sanmıyorum
O bitti dediklerinizde sitede görünüyordu sistem ama sepete atınca hata veriyordu şuan hiç görünmüyor bende.aynı şey 2 kez oldu kanka siteden komple kalktı ama 2 kere geri geldi bizzat yaşadım gördüm ortalam 2 saat fln beklemek gerek akşama kadar gelirse gelir
o bitti dediklerimiz aynı şekil mağaza sayfasından siliniyordu tekrar konuluyordu dedğin farkı bir şeyO bitti dediklerinizde sitede görünüyordu sistem ama sepete atınca hata veriyordu şuan hiç görünmüyor bende.
Sistemi almamış olsaydın 6600 tercih edebilirdin birbirine denk kartşar 2. Elde yaşayacağı değer kaybı vs. Bu yaptığına değmez hocam bence olduğu gibi kullan. Ve ayrıca toplu sistem aldığın için muhattabın gaminggen olacak ve bütün sistemi gönderirsin onlar soruna bakar ve geri gönderir ama diğer türlü bilgisayarda bi sorun çıksa önce hangi parçada olduğunu bulman gerekicek. Şuan için sistem bütününü bozmamanızı tavsiye ederimTeşekkür ederim hocam tavsiyen için monitör alana kadar 2060 satılırsa 6600'a geçerim ama satamazsam 2060 devam
Teşekkür ederim hocam tavsiyen için. Bu piyasada 6600a geçmek zor olacak gibi ama şansımızı deneyelim
Anladım olabilir dediğin gibi ben denk gelmedim.o bitti dediklerimiz aynı şekil mağaza sayfasından siliniyordu tekrar konuluyordu dedğin farkı bir şey
Hayır aynısı oldu sonra tekrar gelmişti kasa ve ssd değişikliği ileO bitti dediklerinizde sitede görünüyordu sistem ama sepete atınca hata veriyordu şuan hiç görünmüyor bende.
Abi Hepsiburada işbirliği ile evga 2060'ları satmaya çalışıyorsun ama, önermediğin şeyi neden satmaya çalışıyorsun kiÖneririm. İndirimden 6600 alınmalı FSR 2.0 teknolojis ile de DLSS bahanesi de kalmadı artık.
Cevabı Donanım Arşivi videolarında kanalı doğru takip edersen neden olduğunu görürsün. Ayrıca "satmaya çalışıyorsun" diye basit cümlerle insanlara hitap ettikçe bir değer göremezsin.Abi Hepsiburada işbirliği ile evga 2060'ları satmaya çalışıyorsun ama, önermediğin şeyi neden satmaya çalışıyorsun ki
Haklısın hocam bu açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim tavsiye içinSistemi almamış olsaydın 6600 tercih edebilirdin birbirine denk kartşar 2. Elde yaşayacağı değer kaybı vs. Bu yaptığına değmez hocam bence olduğu gibi kullan. Ve ayrıca toplu sistem aldığın için muhattabın gaminggen olacak ve bütün sistemi gönderirsin onlar soruna bakar ve geri gönderir ama diğer türlü bilgisayarda bi sorun çıksa önce hangi parçada olduğunu bulman gerekicek. Şuan için sistem bütününü bozmamanızı tavsiye ederim
Abi seninle tartışmaya girmem sende ekmeğinin peşindesin sonucta hepsiburada işbirliği ile, ona sözüm yok ayrıca videolarını da seyrediyorum insanların neden nvidea tercih ettiği ile alakalı ama ''rtx 2060 tabi ki 2000 stok cıkartırlar'' gibi söylemlerin bana anlamsız geliyorCevabı Donanım Arşivi videolarında kanalı doğru takip edersen neden olduğunu görürsün. Ayrıca "satmaya çalışıyorsun" diye basit cümlerle insanlara hitap ettikçe bir değer göremezsin.