Neler Yeni

PC HOCASI yeni sistem 9599 9.999 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Stok 2. Kez bitmiş geleceğini sanmıyorum
3 kez böyle oldu ve böyle oldugunda dış kasayı değiştiriyorlar bence gelebilir veya gelmeyebilir ben alamadım durumumz olsaydı düşünmeden ilk gün alcaktım yapacak bir şey yok hayat :) inşallah alabilirim

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Şu saatten sonra gelmez tamamen kaldırdılar siteden intelli olanı.

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Şu saatten sonra gelmez tamamen kaldırdılar siteden intelli olanı.
aynı şey 2 kez oldu kanka siteden komple kalktı ama 2 kere geri geldi bizzat yaşadım gördüm ortalam 2 saat fln beklemek gerek akşama kadar gelirse gelir

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
aynı şey 2 kez oldu kanka siteden komple kalktı ama 2 kere geri geldi bizzat yaşadım gördüm ortalam 2 saat fln beklemek gerek akşama kadar gelirse gelir
O bitti dediklerinizde sitede görünüyordu sistem ama sepete atınca hata veriyordu şuan hiç görünmüyor bende.

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
O bitti dediklerinizde sitede görünüyordu sistem ama sepete atınca hata veriyordu şuan hiç görünmüyor bende.
o bitti dediklerimiz aynı şekil mağaza sayfasından siliniyordu tekrar konuluyordu dedğin farkı bir şey

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Teşekkür ederim hocam tavsiyen için monitör alana kadar 2060 satılırsa 6600'a geçerim ama satamazsam 2060 devam 👍🏻

Teşekkür ederim hocam tavsiyen için. Bu piyasada 6600a geçmek zor olacak gibi ama şansımızı deneyelim 😅
Sistemi almamış olsaydın 6600 tercih edebilirdin birbirine denk kartşar 2. Elde yaşayacağı değer kaybı vs. Bu yaptığına değmez hocam bence olduğu gibi kullan. Ve ayrıca toplu sistem aldığın için muhattabın gaminggen olacak ve bütün sistemi gönderirsin onlar soruna bakar ve geri gönderir ama diğer türlü bilgisayarda bi sorun çıksa önce hangi parçada olduğunu bulman gerekicek. Şuan için sistem bütününü bozmamanızı tavsiye ederim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abi Hepsiburada işbirliği ile evga 2060'ları satmaya çalışıyorsun ama, önermediğin şeyi neden satmaya çalışıyorsun ki
Cevabı Donanım Arşivi videolarında kanalı doğru takip edersen neden olduğunu görürsün. Ayrıca "satmaya çalışıyorsun" diye basit cümlerle insanlara hitap ettikçe bir değer göremezsin.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Sistemi almamış olsaydın 6600 tercih edebilirdin birbirine denk kartşar 2. Elde yaşayacağı değer kaybı vs. Bu yaptığına değmez hocam bence olduğu gibi kullan. Ve ayrıca toplu sistem aldığın için muhattabın gaminggen olacak ve bütün sistemi gönderirsin onlar soruna bakar ve geri gönderir ama diğer türlü bilgisayarda bi sorun çıksa önce hangi parçada olduğunu bulman gerekicek. Şuan için sistem bütününü bozmamanızı tavsiye ederim
Haklısın hocam bu açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim tavsiye için

rtxcan

80+ Bronze
Cevabı Donanım Arşivi videolarında kanalı doğru takip edersen neden olduğunu görürsün. Ayrıca "satmaya çalışıyorsun" diye basit cümlerle insanlara hitap ettikçe bir değer göremezsin.
Abi seninle tartışmaya girmem sende ekmeğinin peşindesin sonucta hepsiburada işbirliği ile, ona sözüm yok ayrıca videolarını da seyrediyorum insanların neden nvidea tercih ettiği ile alakalı ama ''rtx 2060 tabi ki 2000 stok cıkartırlar'' gibi söylemlerin bana anlamsız geliyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom