bunu akakçede sen topla parçaları dene fiyat ne kadar oluytor bak ozaman alınır mı?Arkadaşlar bu sistem alınır mı? bunun hakkında başka bir konun açmıştım ama net bir cevap alamadığım için tekrardan açıyorum
nedenAlınmaz. Bence
Anakart kötü ssd kötü kasa kötü işlemci 3500X olabilirmiş.neden
anladımAnakart kötü ssd kötü kasa kötü işlemci 3500X olabilirmiş.
İşlemci 3500x olsa,ram 8 olsa,ondan sonra artan parayla S2H anakart alınsa,ssd de panther veya baracuda tercih edilse,kasa msı mag forge olsa,psu da fsp olsa alınır.Arkadaşlar bu sistem alınır mı? bunun hakkında başka bir konun açmıştım ama net bir cevap alamadığım için tekrardan açıyorum
Alınmaz dostum al bence bu aistem daha iyiArkadaşlar bu sistem alınır mı? bunun hakkında başka bir konun açmıştım ama net bir cevap alamadığım için tekrardan açıyorum
Ben hazır sistem istiyorum 6899tl bütçe varAlınmaz dostum al bence bu aistem daha iyi
Ben hazır sistem istiyorum 6899tl bütçe varİşlemci 3500x olsa,ram 8 olsa,ondan sonra artan parayla S2H anakart alınsa,ssd de panther veya baracuda tercih edilse,kasa msı mag forge olsa,psu da fsp olsa alınır.
Hangi sistem daha iyi???Alınmaz dostum al bence bu aistem daha iyi
O zaman bana 6899tl bütçe ile hazır sistem bulabilirmisin??İşlemci 3500x olsa,ram 8 olsa,ondan sonra artan parayla S2H anakart alınsa,ssd de panther veya baracuda tercih edilse,kasa msı mag forge olsa,psu da fsp olsa alınır.
Dostum internetten topla sen kendin birleştirirsin çok basit işlemBen hazır sistem istiyorum 6899tl bütçe var
Arkadaşım teşekkür ederim fakat hazır sistem olursa daha iyi olur hazır sistem bulabilirmisin?Dostum internetten topla sen kendin birleştirirsin çok basit işlem
Palit RTX2060 DUAL 6GB 192Bit GDDR6 - PttAVM.com - 2024
Palit RTX2060 DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Palit RTX2060 DUAL 6GB 192Bit GDDR6 - 2024www.pttavm.comhttps://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...dr4-nmud480e82-3000db11-fiyati,608788455.html x2Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 2.819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comDark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistem diye kalitesiz bu parçaları alma derim game garajda normalde 2060 lı sistem olsaydı onu atacaktım fakat stok yok
Ozaman bütçen 200 artarsa bu varArkadaşım teşekkür ederim fakat hazır sistem olursa daha iyi olur hazır sistem bulabilirmisin?
Bulsan bile kötü olur ya ssd kötü olur ya işlemci ya anakart kendin niye toplamak istemiyorsun hem daha güzel sistemin olur.Arkadaşım teşekkür ederim fakat hazır sistem olursa daha iyi olur hazır sistem bulabilirmisin?