durumu olmayan bunu da alamaz zaten benim gibi merak etmeOlum bu adamlar bu sistemleri parası durumu olmayıp oyun hevesi olan insanlar için çıkarıyor sonra biri gelip 3 kuruş kar etmek için alıp stok bitiriyoe
çok iyi 1650 li sistemler bile 8 9 k 10 k ya giden bile varGiriş segment sistem geldi, APU sistem yerine bence güzel fiyatı sizin düşünceleriniz neler?
Valoyu 144fps oynatır mi işlemci?kendin toplayabilirsin o paraya ikinci el
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim kız arkadaşıma 3 sene önce r5 1600 rx 570 topladık her oyunu oynuyor yetiyor buda ona benzer bi sistem yeterli olur bence
Valoyu 144fps oynatır mi işlemci reis ne dersinBunu al
Oynatıyordu diye biliyorum aynı işlemciyi kullanıyorum hangi ayarda test edim senin için girip bakıcağım.Valoyu 144fps oynatır mi işlemci?
tam sınırda oynatıyor drop vs girdikçe takılmalar olabilir eğer 144 fps dropsuz oynamak şartsa yetmeyebilirValoyu 144fps oynatır mi işlemci?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valoyu 144fps oynatır mi işlemci reis ne dersin
Orta ve yüksek olarak test edersen çok memnun olurum hocam, şimdiden teşekkür ederimOynatıyordu diye biliyorum aynı işlemciyi kullanıyorum hangi ayarda test edim senin için girip bakıcağım.
Taksite girip falan alıyorlar kankadurumu olmayan bunu da alamaz zaten benim gibi merak etme
ben de diyorum ki tedavim var sıkıntıTaksite girip falan alıyorlar kanka
Geçmiş olsunben de diyorum ki tedavim var sıkıntı