Mozilla FirefoxAga harbi nasıl başardın merakımdan soruyorum. h.o
daha mı iyi oluyor chrome dan reis?Mozilla Firefox
tabii kidaha mı iyi oluyor chrome dan reis?
Chrome da neymiş Mozilla fişekkdaha mı iyi oluyor chrome dan reis?
keşke daha erken bilseydim, neyse yinede teşekkür ederim bilgi için sana hayırlı olsuntabii ki
Teşekkürler Yazmıştım Ama Mozillayı İndirin diyekeşke daha erken bilseydim, neyse yinede teşekkür ederim bilgi için sana hayırlı olsun
ürün satışa kapanmıoştır hatası aldınız mıBende sonunda aldım Allah'a şükür , abartmıyorum 80 dakika sürdü almam .
Paylaşım için teşekkürler. Araç kullanırken gördüm alamadım.Sistem hakkında düşünceleriniz neler? bence güzel fiyat.INTEL I3 12100F-ZOTAC RTX 2060-MSI H610M BOMBER-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-ZOTAC RTX 2060-MSI H610M BOMBER-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dönmezsiparişlerimde de görüyorum inşallah dönmez.
Adet olarak 2 olması lazım kanka, ürün adetini kontrol et. Hayırlı olsunSistemi alan arkadaşlar siparişlerim kısmında ram kısmına bakın bende 1x8 yazıyor normalde 8+8 değilmiydi 16 GB şimdi müşteri hizmetlerini arıyorum