NightRose
80+ Bronze
11300 küsürStok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ5 olana ne kadar ödedin
11300 küsürStok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ5 olana ne kadar ödedin
yarın siparişini yeni sipariş gibi güncellicekler montalı almış gibi gözüküceksin sorun yokKusura bakmayın belki tekrar sormuş olucam ama az önce vatanı aradım , yanlışlıkla demonte istemiş olduğumu belirttim , montajlı göndermelerini istedim , yarın belli olur dediler . Sizce demonte mi gönderirler yoksa montajlayıp test ederek mi gönderirler mi ?
Teşekkür ederim.
Mesai saati dışındayız demiyorlar mıydıKusura bakmayın belki tekrar sormuş olucam ama az önce vatanı aradım , yanlışlıkla demonte istemiş olduğumu belirttim , montajlı göndermelerini istedim , yarın belli olur dediler . Sizce demonte mi gönderirler yoksa montajlayıp test ederek mi gönderirler mi ?
Teşekkür ederim.
18 den itibaren kaç kere gördüm stoğu normalde asla sepete ekle tuşunu göremezdim. Bu baya fazla kaldı sitedeSite çökmüştü aaz kişi alabildi.
stok zaten gözüküyodu da sorun stok olması değil sepetten sonraki aşamaya geçilmiyodu site çöktüğü için ben 6 dan itibaren aralıksız takip ettim anca 19.13 te alabildim site kendine geldi18 den itibaren kaç kere gördüm stoğu normalde asla sepete ekle tuşunu göremezdim. Bu baya fazla kaldı sitede