PC Hocası yeni sistem sizlerle! " 9.499 TL RTX 2060 "

tükendi diyorlar sonra stok açıyorlar resmen dalga geçiyorlar rezil bir iş

Kusura bakmayın belki tekrar sormuş olucam ama az önce vatanı aradım , yanlışlıkla demonte istemiş olduğumu belirttim , montajlı göndermelerini istedim , yarın belli olur dediler . Sizce demonte mi gönderirler yoksa montajlayıp test ederek mi gönderirler mi ?
Teşekkür ederim.

Kusura bakmayın belki tekrar sormuş olucam ama az önce vatanı aradım , yanlışlıkla demonte istemiş olduğumu belirttim , montajlı göndermelerini istedim , yarın belli olur dediler . Sizce demonte mi gönderirler yoksa montajlayıp test ederek mi gönderirler mi ?
Teşekkür ederim.
yarın siparişini yeni sipariş gibi güncellicekler montalı almış gibi gözüküceksin sorun yok

Teşekkür ederim.
Mesai saati dışındayız demiyorlar mıydı

arkadaşlar işlemciyi i5 yaparsak call of duty modern warfare 2 ücretsiz olarak gelicek mi ?

18:00dan başlayıp saatler boyunca aralıksız siteye girmeye çalışıyoruz site çöküyor donuyor , bir şekilde sepete ekleniyor bu sefer sepete girmek imkansız en sonunda tükendi diyor geçmiş olsun diyoruz üstünden saat geçiyor , habersiz şekilde bi anda stok açılıp kapanıyor :))

18 den itibaren kaç kere gördüm stoğu normalde asla sepete ekle tuşunu göremezdim. Bu baya fazla kaldı sitede
stok zaten gözüküyodu da sorun stok olması değil sepetten sonraki aşamaya geçilmiyodu site çöktüğü için ben 6 dan itibaren aralıksız takip ettim anca 19.13 te alabildim site kendine geldi

Bu adam niye haber vermiyor önceden? Bekliyordum daha yeni gördüm burada. Bildirim de gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri