475TL fark ile b450+16gb ssd takilabiliyor, bunlari yapinca fena degil gibiPahalı gibi ya, A320 anakart, 8 GB RAM. Az daha eklenip daha güzel bir şey yapılsaydı harika olurdu.
O zaman iyi olabilir.475TL fark ile b450+16gb ssd takilabiliyor, bunlari yapinca fena degil gibi
o zaman bu fiyata çok güzel olur475TL fark ile b450+16gb ssd takilabiliyor, bunlari yapinca fena degil gibi
Adam pahalı demek istemiş ne var bundaHer şeyede bi para duyarı kasıyorsunuz gerçekten anlamıyorum adam 1 TL lik sistem yapsa yine para yok dersinizi artık bıkmadınızmı?
Ne iyisi 5K'ya hava akışı kötü kasa A320 anakart fosil işlemci kullanmış ekran kartına bişey demicem bu piyasa da ama diğer özellikler de kötü bi' PSU iyi. Paran olup bu sistemi alsan daha çok üzülürdün.
Abi Bence Çok İyi Ama Para
Mal mısın kardeşim kast ettiğim bu sistemin 2 Maks 3k olması gerekiyordu onu kastediyorum anlamadan yorum yapıyorsun.hemde duyar yazmışsın duyar kelimesinin anlamını dün öğrendin galiba???Her şeyede bi para duyarı kasıyorsunuz gerçekten anlamıyorum adam 1 TL lik sistem yapsa yine para yok dersinizi artık bıkmadınızmı?
Ne iyisi lan 5K'ya hava akışı kötü kasa A320 anakart fosil işlemci kullanmış ekran kartına bişey demicem bu piyasa da ama diğer özellikler de kötü bi' PSU iyi. Paran olup bu sistemi alsan daha çok üzülürdün.
reportedMal mısın kardeşim kast ettiğim bu sistemin 2 Maks 3k olması gerekiyordu onu kastediyorum anlamadan yorum yapıyorsun.hemde duyar yazmışsın duyar kelimesinin anlamını dün öğrendin galiba???
Mesaj otomatik birleştirildi:
tatili hangi bölgede yapmak istersin ?Mal mısın kardeşim kast ettiğim bu sistemin 2 Maks 3k olması gerekiyordu onu kastediyorum anlamadan yorum yapıyorsun.hemde duyar yazmışsın duyar kelimesinin anlamını dün öğrendin galiba???
Mesaj otomatik birleştirildi: