pc hocasi yeni sistem

nesini öneriyorsun aynı olmayan chipset render performansı olmayan ilk upgrade te anakart aldırmanı gerekecek aktımı komjik olma
perfromans açısından önerdim. zaten 1200af alsa da aynı işelmci üzerinden upgrade yapamayacak. yeni chipset için ileride para verilebilir şimdi daha iyi perfromans için.

toplanarak dizildiğinde zaten gamegarajın sistemden karını çıkarmış oluyorsun dostum :D yani aynı fiyata 1650s ve i3 9100f alabilirsin.
? aynı fiyata mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gayet iyi, indirim kodu ile 1200AF ve rx570 i gayet uygun fiyattan almış oluyorsunuz alınır kesinlikle.

? aynı fiyata mı

Hocam gayet iyi, indirim kodu ile 1200AF ve rx570 i gayet uygun fiyattan almış oluyorsunuz alınır kesinlikle.
indirim kodunu bilmeden önce o yorumları yaptım ben indirim kodu ile alınabilir 1200af. ama hala 9100f in daha iyi olduğunu değiştirmez.

? aynı fiyata mı

daha iyisi toplanirmi bu fiyata yoksa aliyimmi

indirim kodunu bilmeden önce o yorumları yaptım ben indirim kodu ile alınabilir 1200af. ama hala 9100f in daha iyi olduğunu değiştirmez.
9100F=çöp intel 9.nesile kadar alınmaz, ileriye dönük bir sistem olmaz, 9100F sadece oyun performansı olarak idare eder bir işlemci.

9100F=çöp intel 9.nesile kadar alınmaz, ileriye dönük bir sistem olmaz, 9100F sadece oyun performansı olarak idare eder bir işlemci.
zaten ben iyi bir işlemci demedim ama 1200af alacağıma 9100f alırım çok daha iyi perfromanslı olur iki işlemci de 4-4 zaten.

Geri