Neler Yeni

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,878
İsim
Hacı
20.07 de satışa açıldıysa biraz ayıp olmuş (!)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Siteye girdiğimde bitmişti zort olup çıktım üzücü bir durum oldu

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
Bence elestirenler alamayanlar.Da Pc hocası kimin olduğu önemsiz böyle sistemler böyle kendini bilmez kıskanç insanlarin elestirileri yüzünden yarin bir gün hic cikmayabilir.Stok yalan diyenlere Abdullah'in kendi yorumunu okusunlar kendiside stoklar yalan olamaz bunun resmiyeti var demişti. Alamadiysaniz sağlık olsun de geç baska sistem gelir uzulmeye gerek yok bende uzun zaman takip ettim sonunda southpaws aldım geçtim memnunum.Sabretmeyi öğrenin yersiz eleştiriyi değil.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bence elestirenler alamayanlar.Da Pc hocası kimin olduğu önemsiz böyle sistemler böyle kendini bilmez kıskanç insanlarin elestirileri yüzünden yarin bir gün hic cikmayabilir.Stok yalan diyenlere Abdullah'in kendi yorumunu okusunlar kendiside stoklar yalan olamaz bunun resmiyeti var demişti. Alamadiysaniz sağlık olsun de geç baska sistem gelir uzulmeye gerek yok bende uzun zaman takip ettim sonunda southpaws aldım geçtim memnunum.Sabretmeyi öğrenin yersiz eleştiriyi değil.
Eleştirdikleri kısım stok değil fark ederseniz eleştirdikleri dedikleri vakitten önce satışa sunulmuş olması

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Alamayanlar boşuna mızmızlanmasın o kadar kişiye yeticek sistem olamaz tabii ki. Sistemin erken satışa çıkması doğru değil ama bir ihtimal diye sayfayı yeniledim ve aldım bunu sende yapabilirdin

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Alan almış satacak satışa koymuş bile neyi tartışıyoruz bitmiş gitmiş önünüze bakın boş verin fazla takılmayalım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bosverin artık bence her sistem de aynı olaylar oluyor alan kişi almıştır yeni sistemler gelecek bekleyin az sabır dünyanın sonu değil ki

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Kusura bakmayın da @Abdullah Hacıgül bir yorumunda bu kadar az stoklu teklifleri reddettiğinden bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir bildiği varmış demekki değil mi :)
Az stok yada çok stok olsa da anında bitecekti zaten. Herkes aynı anda sepete ekle dese 300 stok 400 stok yine biter ama 10 geçe alanlar da var 8 9 geçe girdim sistem bitmişti diyenler de var. Abdullah abide de aynısı oluyordu çok çabuk bitti 1dk sürdü stoksuz satış yaptın diye laf atan her yerde var çözüm yok.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Az stok yada çok stok olsa da anında bitecekti zaten. Herkes aynı anda sepete ekle dese 300 stok 400 stok yine biter ama 10 geçe alanlar da var 8 9 geçe girdim sistem bitmişti diyenler de var. Abdullah abide de aynısı oluyordu çok çabuk bitti 1dk sürdü stoksuz satış yaptın diye laf atan her yerde var çözüm yok.
Çözüm var gayet. Donanım arşivinin son sistemi 900 stokluydu 2-3 saat neredeyse stokta kaldı. Yada pc hocasının rtx sistemi vardı 9.999 a. O da 4-5 saat stokta kaldı. Ama bu sistemi ben şahsen 20.10 da link gelecek demesine rağmen 20.09 da gelen linke girdim ve alamadım. İnsanların zaten isyan ettiği nokta tam olarak söylenen saatte hazır beklemelerine rağmen almamaları dostum. Hadi sisteme ben 2 dk geç kalsam 20.12 de girsem stok olmasa eyvallah derim stok azdı geç kaldık. Ama kalmadık dostum sorun orada anladın mı?

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Çözüm var gayet. Donanım arşivinin son sistemi 900 stokluydu 2-3 saat neredeyse stokta kaldı. Yada pc hocasının rtx sistemi vardı 9.999 a. O da 4-5 saat stokta kaldı. Ama bu sistemi ben şahsen 20.10 da link gelecek demesine rağmen 20.09 da gelen linke girdim ve alamadım. İnsanların zaten isyan ettiği nokta tam olarak söylenen saatte hazır beklemelerine rağmen almamaları dostum. Hadi sisteme ben 2 dk geç kalsam 20.12 de girsem stok olmasa eyvallah derim stok azdı geç kaldık. Ama kalmadık dostum sorun orada anladın mı?
Bu Vatan'ın sorunu ve çok büyük bir hata. Sorunu zaten biliyorum ama 10 geçe aldığını söyleyenler de var o zaman kim yalan söylüyor ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
100-200 gibi az bir stokta hızlı tükenmesine neden bu kadar tepki gösterilmiş anlamış değilim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun

Top Bottom