Eleştirdikleri kısım stok değil fark ederseniz eleştirdikleri dedikleri vakitten önce satışa sunulmuş olmasıBence elestirenler alamayanlar.Da Pc hocası kimin olduğu önemsiz böyle sistemler böyle kendini bilmez kıskanç insanlarin elestirileri yüzünden yarin bir gün hic cikmayabilir.Stok yalan diyenlere Abdullah'in kendi yorumunu okusunlar kendiside stoklar yalan olamaz bunun resmiyeti var demişti. Alamadiysaniz sağlık olsun de geç baska sistem gelir uzulmeye gerek yok bende uzun zaman takip ettim sonunda southpaws aldım geçtim memnunum.Sabretmeyi öğrenin yersiz eleştiriyi değil.
Az stok yada çok stok olsa da anında bitecekti zaten. Herkes aynı anda sepete ekle dese 300 stok 400 stok yine biter ama 10 geçe alanlar da var 8 9 geçe girdim sistem bitmişti diyenler de var. Abdullah abide de aynısı oluyordu çok çabuk bitti 1dk sürdü stoksuz satış yaptın diye laf atan her yerde var çözüm yok.Kusura bakmayın da @Abdullah Hacıgül bir yorumunda bu kadar az stoklu teklifleri reddettiğinden bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir bildiği varmış demekki değil mi
Çözüm var gayet. Donanım arşivinin son sistemi 900 stokluydu 2-3 saat neredeyse stokta kaldı. Yada pc hocasının rtx sistemi vardı 9.999 a. O da 4-5 saat stokta kaldı. Ama bu sistemi ben şahsen 20.10 da link gelecek demesine rağmen 20.09 da gelen linke girdim ve alamadım. İnsanların zaten isyan ettiği nokta tam olarak söylenen saatte hazır beklemelerine rağmen almamaları dostum. Hadi sisteme ben 2 dk geç kalsam 20.12 de girsem stok olmasa eyvallah derim stok azdı geç kaldık. Ama kalmadık dostum sorun orada anladın mı?Az stok yada çok stok olsa da anında bitecekti zaten. Herkes aynı anda sepete ekle dese 300 stok 400 stok yine biter ama 10 geçe alanlar da var 8 9 geçe girdim sistem bitmişti diyenler de var. Abdullah abide de aynısı oluyordu çok çabuk bitti 1dk sürdü stoksuz satış yaptın diye laf atan her yerde var çözüm yok.
Bu Vatan'ın sorunu ve çok büyük bir hata. Sorunu zaten biliyorum ama 10 geçe aldığını söyleyenler de var o zaman kim yalan söylüyor ?Çözüm var gayet. Donanım arşivinin son sistemi 900 stokluydu 2-3 saat neredeyse stokta kaldı. Yada pc hocasının rtx sistemi vardı 9.999 a. O da 4-5 saat stokta kaldı. Ama bu sistemi ben şahsen 20.10 da link gelecek demesine rağmen 20.09 da gelen linke girdim ve alamadım. İnsanların zaten isyan ettiği nokta tam olarak söylenen saatte hazır beklemelerine rağmen almamaları dostum. Hadi sisteme ben 2 dk geç kalsam 20.12 de girsem stok olmasa eyvallah derim stok azdı geç kaldık. Ama kalmadık dostum sorun orada anladın mı?