uykusu vakti geldi hocam o yüzden kafası bulandı herhalböyle mantık dışı yorumlara ne dersin hocam işte
Tok karn aç karının halinden ne anlar reis konu çok uzadı ama kapatalım artıkAlan arkadaşların böyle savunmasıda doğru değil bence eleştiri olmali ayarinca
Ulan senin gibi kerizler yüzünden bu ülke gelişmiyor ürünü alınca iyi almayınca kedi gibi oluyorsunuzeyvallah sana görüşürüz sonunda birinden daha kurtulduk
Konuyu uzatmayıp saygılı bir şekilde kapatıyorum senin dediğine bak Allahın kerizleri siziuykusu vakti geldi hocam o yüzden kafası bulandı herhal
dandini dandini dastanaTok karn aç karının halinden ne anlar reis konu çok uzadı ama kapatalım artık
Ulan senin gibi kerizler yüzünden bu ülke gelişmiyor ürünü alınca iyi almayınca kedi gibi oluyorsunuz
aynen dostum ülke gelişmiyor senin gibilerden kedi gibi olan sensin ciğere ulaşamayınca mundar dedin tabi sende haklısın yaran var uyku başına vurdu galiba böyle yorum yaparak konuşuyorsun lütfen uyu hem sen dinlen hem biz rahatlayalımTok karn aç karının halinden ne anlar reis konu çok uzadı ama kapatalım artık
Ulan senin gibi kerizler yüzünden bu ülke gelişmiyor ürünü alınca iyi almayınca kedi gibi oluyorsunuz
ağır oldu hocam saplama makinesi göbek adınız mıaynen dostum ülke gelişmiyor senin gibilerden kedi gibi olan sensin ciğere ulaşamayınca mundar dedin tabi sende haklısın yaran var uyku başına vurdu galiba böyle yorum yaparak konuşuyorsun lütfen uyu hem sen dinlen hem biz rahatlayalım
kendini anlatmaya gerek yok kenksTok karn aç karının halinden ne anlar reis konu çok uzadı ama kapatalım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu uzatmayıp saygılı bir şekilde kapatıyorum senin dediğine bak Allahın kerizleri sizi
saygılı kapatıp diyip keriz demek aşure misiniz?Tok karn aç karının halinden ne anlar reis konu çok uzadı ama kapatalım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu uzatmayıp saygılı bir şekilde kapatıyorum senin dediğine bak Allahın kerizleri sizi
10 dakkada bitse gene iyi kanka hiç olmamasındanStok 300 bile olsa 10 dkda bitecek sistemdi. Boş yapmışlar. Girip bakın al satçılara herkes almış
10 dk fazlaStok 300 bile olsa 10 dkda bitecek sistemdi. Boş yapmışlar. Girip bakın al satçılara herkes almış
İstedikleri kadar etsinler ucubeler.....şaka gibi adamı mahkemeyle tehdit ediyolar
Böyle çok iyi sistemler hep biter bende alacaktım fırsatı buldum ama alsat yapmak istemedim10 dakkada bitse gene iyi kanka hiç olmamasından