intel için uygun bir ram bizim ülkede pek bilinmiyor yurt dışında kullanıcısı varHocam peki ileri de rami değiştirmesi lazım olur mu çünkü hiç duymadım ama 3200 mhz ve cl16 olması cok iyi
Gerek yok. Ayrıca o ram'ler o sistemde xmp açıkken bile 2666 cl16 veya o civarda bir gecikmede çalışır.Hocam peki ileri de rami değiştirmesi lazım olur mu çünkü hiç duymadım ama 3200 mhz ve cl16 olması cok iyi
Gaminggen’in özelleştirme seçeceğiz yok sırf biraz MHz için de uğraşmaya değmez naçizane fikrimhocam arkadaşıma 3200 mhz bir ram almayı ve anakartı değiştirmeyi düşünüyoruz
çok acil değilse bence almasın çünkü mining ekran kartları gelicek diyolar gelirse ekran kartı fiyatları baya düşcek ben 3060ti lı sistem topladım daha fazla bekeleyemedim ama seneye yazı beklerse belki bu fiyata daha iyi bir pc alabilirArkadşalar sizce sistem alınır mı arkadaşım alıcak da bütçesi bu bütçeler de eğer alınılabilir ise hemen alıcak (bence alınır ama size de sormak istedim)
bekleyeceğini pek sanmıyorum hocamçok acil değilse bence almasın çünkü mining ekran kartları gelicek diyolar gelirse ekran kartı fiyatları baya düşcek ben 3060ti lı sistem topladım daha fazla bekeleyemedim ama seneye yazı beklerse belki bu fiyata daha iyi bir pc alabilir
hocam o ram yerine crucial ballistix 2x8 3200 mhz ram alsa ve anakart yerine de 500 TL'ye asus ya da msi b450 bir anakart alsa sizce nasıl olurGaminggen’in özelleştirme seçeceğiz yok sırf biraz MHz için de uğraşmaya değmez naçizane fikrim
Hocam Haziran'dan beri herkes bekliyor.Temmuz'da düşecek dendi, Ağustos'ta düşecek dendi yok.çok acil değilse bence almasın çünkü mining ekran kartları gelicek diyolar gelirse ekran kartı fiyatları baya düşcek ben 3060ti lı sistem topladım daha fazla bekeleyemedim ama seneye yazı beklerse belki bu fiyata daha iyi bir pc alabilir
Sıkıntı o değil ki 10. Nesil intel işlemcilerde MHz kilidi var Z serisi anakart almak zorundasın 2990 MHz üstüne geçmek içinbekleyeceğini pek sanmıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o ram yerine crucial ballistix 2x8 3200 mhz ram alsa ve anakart yerine de 500 TL'ye asus ya da msi b450 bir anakart alsa sizce nasıl olur