kesinlikle biraz bekleyin ama bu süreç ne kadar zaman gide bilmiyorum ama şimdi vereceğin paraya daha sonra daha iyi bir sistem alabilirsin şimdi bu hazır sistemler biraz daha ucuz oluyor ne kadar fiyata hangi parçaları alıcaksın belirtirmisinBu cuma bilgisayar toplamayı düşünüyordum ama arkadaşlar bildiğiniz üzere dolar kuru ve covid-19 yüzünden fiyatlar uçmuş durumda sizce bu süreçte toplamalı mıyım yoksa bu olayların biraz dinmesini mi beklemeliyim.![]()
üzgünüm geç cevap yazıyorum fakat vaktim olmadı parçalar :kesinlikle biraz bekleyin ama bu süreç ne kadar zaman gide bilmiyorum ama şimdi vereceğin paraya daha sonra daha iyi bir sistem alabilirsin şimdi bu hazır sistemler biraz daha ucuz oluyor ne kadar fiyata hangi parçaları alıcaksın belirtirmisin
.üzgünüm geç cevap yazıyorum fakat vaktim olmadı parçalar :
AMD Ryzen 5 3500X Soket AM4 MPK İşlemci
Asus Tuf B450-Plus Soket AM4 DDR4 Gaming Anakart
Asus Dual-RTX2070-8G-EVO GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartp
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 Siyah Ram - CMW16GX4M2C3200C16
Adata SU630 960GB SSD Disk
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Gaming Kasa - CC-9020121-EU
8163TL
Ben en son lisede arkadaşa bekle dolar düşsün öyle sistem toplarsın dedim dolar o fiyata hiç bir zaman gelmedi.Sen bu arkadaşı dinle indirim kovala.Haftalık indirimleri beklemek dışında beklemen gereken bir şey yok.
Doların düşmesini beklemek saçmalık.
Dolar bugün tek seferde 1 TL düşüş yaşasa.
Piyasanın o 1 TL'yi düşürmesi 6 ay alır.
3 haftadır PC toplayacak kişilere "şimdi toplama dolar düşsün" diyip vazgeçiriyorlar.
Dolar son 3 hafta içinde 6.40'tan 6.85 oldu.
Bilmem anlatabildim mi.
SU630 - Sorunneden ki ?