Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Pes, Fifa için alınır mı ? Yani daha doğrusu ps4 de kusursuz çalıştığı gibi pcde de çalışır mı ?
Neden ? Xbox tarzı gamepadlerle pes fifa oynamak garip geliyorÇalışır fakat ben F710 veya Monster Pusat Gamepad öneririm.
Sebep nedir ?Alınmaz, XBOX ONE Controller öneririm.
Xbox tarzı gamepadler fifa ve pes te aksine daha iyi bence.Neden ? Xbox tarzı gamepadlerle pes fifa oynamak garip geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebep nedir ?
Tam tersi daha iyi, güven banaNeden ? Xbox tarzı gamepadlerle pes fifa oynamak garip geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebep nedir ?
Güveniyorum size bi denicem xbox controller ı cincinnita modeli çok güzel ya ama stok yokhocam xbox gamepadi böyle büyük geliyor değil mi görünce ama aksine çok rahat ve konforlu xbox controller daha iyi olur
hocam alın bakın zaten 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz ben xbox controllerını çok seviyorum çok güzel geliyorGüveniyorum size bi denicem xbox controller ı cincinnita modeli çok güzel ya ama stok yok
Şöyle bir düşündüm kesinlikle xbox controller alıcamhocam alın bakın zaten 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz ben xbox controllerını çok seviyorum çok güzel geliyor
benim arkadaşımda xbox one x vardı ondaki kontrolcüler le telefondan da oyun oynuyorduk çok güzel zamanlardı bazı oyunlar güzel destekliyorŞöyle bir düşündüm kesinlikle xbox controller alıcam