Neler Yeni

PC için Dualsense-Xbox 9.nesil hangisi alınmalı

merict

80+
Biliyorum Xbox çok daha uyumlu ergonomik ancak fiyatları çok yaklaşmış birbirine bazı sitelerde Dualsense daha ucuz hatta bir de PS5 koluna çok alışkınım acaba alsam hata mı olur yoksa çok büyük farklar yok mu?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
İleride ps5 filan alma ihtimalin varsa dualsense alabilirsin ama yoksa xbox 9 nesil almanı tavsiye ederim. İkisinide kullandım ve kullanmaya devam ediyorum pc de xbox çok daha mantıklı ama konsolda xbox 9 nesile ekmek bile vermem dualsense çok daha iyi.
Biliyorum Xbox çok daha uyumlu ergonomik ancak fiyatları çok yaklaşmış birbirine bazı sitelerde Dualsense daha ucuz hatta bir de PS5 koluna çok alışkınım acaba alsam hata mı olur yoksa çok büyük farklar yok mu?

merict

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İleride ps5 filan alma ihtimalin varsa dualsense alabilirsin ama yoksa xbox 9 nesil almanı tavsiye ederim. İkisinide kullandım ve kullanmaya devam ediyorum pc de xbox çok daha mantıklı ama konsolda xbox 9 nesile ekmek bile vermem dualsense çok daha iyi.
ilerde alabilirim ne kadar gider normal bir kullanımda kol

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Screenshot_20240203_012535_Gallery.jpg

Pc için xbox

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

merict

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şans işi bilemeyiz çabuk da bozulabilir 2 sene sıkıntısız da kullanabilirsin. Xbox kolu dememizin en önemli nedeni uyumluluk hiç bir oyunda uyumluluk sıkıntısı çekmiyorsun tak çalıştır yani dualsense de böyle değil.
Dualsense desteği de geliyormuş çoğu oyuna o doğru mu peki

Top Bottom