Biliyorum Xbox çok daha uyumlu ergonomik ancak fiyatları çok yaklaşmış birbirine bazı sitelerde Dualsense daha ucuz hatta bir de PS5 koluna çok alışkınım acaba alsam hata mı olur yoksa çok büyük farklar yok mu?
ilerde alabilirim ne kadar gider normal bir kullanımda kolİleride ps5 filan alma ihtimalin varsa dualsense alabilirsin ama yoksa xbox 9 nesil almanı tavsiye ederim. İkisinide kullandım ve kullanmaya devam ediyorum pc de xbox çok daha mantıklı ama konsolda xbox 9 nesile ekmek bile vermem dualsense çok daha iyi.
neden pekiAlıntıyı görüntüle
Pc için xbox
ilerde alabilirim ne kadar gider normal bir kullanımda kol
Şans işi bilemeyiz çabuk da bozulabilir 2 sene sıkıntısız da kullanabilirsin. Xbox kolu dememizin en önemli nedeni uyumluluk hiç bir oyunda uyumluluk sıkıntısı çekmiyorsun tak çalıştır yani dualsense de böyle değil.neden peki
Dualsense desteği de geliyormuş çoğu oyuna o doğru mu pekiŞans işi bilemeyiz çabuk da bozulabilir 2 sene sıkıntısız da kullanabilirsin. Xbox kolu dememizin en önemli nedeni uyumluluk hiç bir oyunda uyumluluk sıkıntısı çekmiyorsun tak çalıştır yani dualsense de böyle değil.