dvd kalkalı yıllar oldu dijital olarakta crack var ondada korsana destek verilmediğinden izin verilmiyor özelden mesaj atarsanız atacağım link sayfasından indirebilirsiniz (Özele karışılmıyor diye bu mesajı yazdım bu mesajı okuyan mod olursa özelden cracklide olsa link atmak yasaksa bilmiyordum uyarı vermeyin ricamdır)Bilgisayarım Fifa 20'den sonraki Fifaları kaldıracak gibi değil. Epey aradım ama bulamadım. Sadece durmaplay'de var. Orada da fiyatı saçma sapan, 500 küsür lira. Dijital veya DVD olarak bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz?
FIFA 20 cracklenemedi.dvd kalkalı yıllar oldu dijital olarakta crack var ondada korsana destek verilmediğinden izin verilmiyor özelden mesaj atarsanız atacağım link sayfasından indirebilirsiniz (Özele karışılmıyor diye bu mesajı yazdım bu mesajı okuyan mod olursa özelden cracklide olsa link atmak yasaksa bilmiyordum uyarı vermeyin ricamdır)
Ozaman ayrı konu ben bakıp atacaktım elimde hazır link yoktu zatende vardır bir yerlerde elbet herşeyi kırıyorlar geçenlerde outlast trialsıda kırdılar diye forumda konu açtılar yanlış görmediysemFIFA 20 cracklenemedi.
Maalesef FIFA 19'dan sonra bir daha FIFA oyunu cracklenemedi bu arada EA Play kütüphanesinden de kaldırılmış tek çare offline hesap almak olacak Plati sitesine bakılabilir.Ozaman ayrı konu ben bakıp atacaktım elimde hazır link yoktu zatende vardır bir yerlerde elbet herşeyi kırıyorlar geçenlerde outlast trialsıda kırdılar diye forumda konu açtılar yanlış görmediysem
Evet, ilk EA Play'e baktım zaten. Sayfası bile Fifa 22'ye yönlendiriyor.Maalesef FIFA 19'dan sonra bir daha FIFA oyunu cracklenemedi bu arada EA Play kütüphanesinden de kaldırılmış tek çare offline hesap almak olacak Plati sitesine bakılabilir.
Tek çareniz Plati üzerinden Aktivasyon Hesap satın almak olacak fiyatları ise 1$ dan başlıyor çok fazla para ödemezsiniz yani.Evet, ilk EA Play'e baktım zaten. Sayfası bile Fifa 22'ye yönlendiriyor.
kardeşim oyunlarin kirilmamasini sağlayan korumalar yani drmler vardır. outlasta ya koruma yoktu yada basit bir drm vardi. oyuzden hemen kırılıp paylasildi. Fifa 20 denuvo kullanıyor. kırılması çok zor. ki denuvoyu kiran sadece empress var oda kafasina eserse ve genelde para desteği karşılığı kırıyor. her konuya karışıp bilgin olmayan şeyler hakkında konuşma. rica ediyorum bak.Ozaman ayrı konu ben bakıp atacaktım elimde hazır link yoktu zatende vardır bir yerlerde elbet herşeyi kırıyorlar geçenlerde outlast trialsıda kırdılar diye forumda konu açtılar yanlış görmediysem