PC için Gamepad Önerisi

frozen_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Bütçe
3000
Selam arkadaşlar uzun süredir gamepad araştırıyorum. Bütçem 3000TL. Düşündüğüm ürünlerde var:

BIGBIG WON Blitz​

Fantech Shooter III​

Fantech EOS Pro​

BIGBIG WON Gale Hall​

BIGBIG WON Rainbow 2 Pro Combo​

GameSir Cyclone 2​

GuliKit KK3 PRO​

Fantech Nova Pro V2​

Not: Fantech Nova Pro V2'nin kablosuz sadece BT5.0 bağlantısı varmış bu yüzden ona pek sıcak bakamadım açıkçası. Arkadaşlar bu modellerden birisini almayı düşünüyorum, kafam karışık tam olarak ne alacağımı bilmiyorum. Alırsam büyük ihtimalle 2 tane alacağım bu yüzden açıkçası biraz da uygun olmasını istiyorum. Başka F/P GAMEPAD öneriniz varsa da açığım önerilere.

Son düzenleme:
Gamesir cyclone 2 fiyatının hakkını veren bir gamepad, pişman olmazsınız aldığınıza. Onun dışında gamesir supernova, bigbig won gale hall(özellikle combo versiyonu) gibi kollara da bakabilirsiniz, bakarken Hall effect veya tmr olmasına dikkat ederseniz sizi üzmeyecektir daha uzun ömürlü olacaktır

Teşekkürler hocam sizin de önceden bir kaç forum yazılarınızı okumuştuım ve bence cyclone 2 alacağım galiba ama gizala'nın sitesinden mi yoksa amazon üzerinden mi alayım. Amazonda da iki tane var hocam bu https://www.amazon.com.tr/GameSir-T...ef=pd_bxgy_d_sccl_1/262-5392670-1586964?psc=1 ve bu https://www.amazon.com.tr/GameSir-C...gads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0
Gamesir cyclone 2 fiyatının hakkını veren bir gamepad, pişman olmazsınız aldığınıza. Onun dışında gamesir supernova, bigbig won gale hall(özellikle combo versiyonu) gibi kollara da bakabilirsiniz, bakarken Hall effect veya tmr olmasına dikkat ederseniz sizi üzmeyecektir daha uzun ömürlü olacaktır

Teşekkürler hocam sizin de önceden bir kaç forum yazılarınızı okumuştuım ve bence cyclone 2 alacağım galiba ama gizala'nın sitesinden mi yoksa amazon üzerinden mi alayım. Amazonda da iki tane var hocam bu https://www.amazon.com.tr/GameSir-T...ef=pd_bxgy_d_sccl_1/262-5392670-1586964?psc=1 ve bu https://www.amazon.com.tr/GameSir-Cyclone2-Controller-kumandası-kablosuz/dp/B0DCZKYFST?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0
Çok fark etmez hocam, gizala kendisi de amazon benzeri hizmet sunuyor zaten. İki ilan da aynı bu arada sadece şarj standı çok sorulduğu için görsele eklemişler, yoksa ikisinde de şarj standı geliyor. Nereden aldığınız çok fark etmez

He hocam bir sorum daha olacaktı Gaming gen den kk3 pro alınır mı
Çok fark etmez hocam, gizala kendisi de amazon benzeri hizmet sunuyor zaten. İki ilan da aynı bu arada sadece şarj standı çok sorulduğu için görsele eklemişler, yoksa ikisinde de şarj standı geliyor. Nereden aldığınız çok fark etmez

He hocam bir sorum daha olacaktı Gaming gen den kk3 pro alınır mı
Cyclone 2 alabiliyorsanız hayır. Hala bir sürü sorunu var kolun, önerdiğime pişman oldum geçen hafta

katılıyorum +++
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam sizin de önceden bir kaç forum yazılarınızı okumuştuım ve bence cyclone 2 alacağım galiba ama gizala'nın sitesinden mi yoksa amazon üzerinden mi alayım. Amazonda da iki tane var hocam bu https://www.amazon.com.tr/GameSir-T...ef=pd_bxgy_d_sccl_1/262-5392670-1586964?psc=1 ve bu https://www.amazon.com.tr/GameSir-Cyclone2-Controller-kumandası-kablosuz/dp/B0DCZKYFST?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0
amazondan aldım taksit imkanından dolayı aldım, taksitle alacaksan amazon öneririm maksimuma 6 taksit yapıyordu aldığım zaman

katılıyorum +++

amazondan aldım taksit imkanından dolayı aldım, taksitle alacaksan amazon öneririm maksimuma 6 taksit yapıyordu aldığım zaman
Hocam hangi link olanını aldınız ikisindede stand geliyor mu

Hocam hangi link olanını aldınız ikisindede stand geliyor mu
Hocam ikisi de aynıymış @katipke yardım etti.

Cyclone 2 alabiliyorsanız hayır. Hala bir sürü sorunu var kolun, önerdiğime pişman oldum geçen hafta
Hocam machenike g1 pro alsam beni üzer mi zaten aşırı profesyonel olmasına gerek yok videonuzu izledim ama buradan da bir sorayım dedim. Cyclone 2 gelmemiş hala blitz 2 de düşünüyorum hocam. Bu fiyatlarda başka öneriniz var mıdır?

Hocam machenike g1 pro alsam beni üzer mi zaten aşırı profesyonel olmasına gerek yok videonuzu izledim ama buradan da bir sorayım dedim. Cyclone 2 gelmemiş hala blitz 2 de düşünüyorum hocam. Bu fiyatlarda başka öneriniz var mıdır?
Bir de hocam başka bir f/p öneriniz varmı dır?

Son düzenleme:
Hoşunuza giderse renkleri easysmx d10 da bakabilirsiniz benim çok hoşuma gitti açıkcası. G1 pro da üzmez ama zorlamayacaksa bütçenizi daha iyisini almak benim tercihim olurdu

Bende g1 pro var tmr stick olan en ucuz kollardan biri. Malzeme kalitesi gayet iyi ve sağlam hissettiriyor tek kötü yanı uygulama desteği yok. Sıfır gecikme veya BT-dongle arasında geçiş yapmak veya titreme şiddetini ayarlamak istiyorsanız kullanım kılavuzunda yazan kombinasyonlarla yapabilirsiniz sadece.

Hoşunuza giderse renkleri easysmx d10 da bakabilirsiniz benim çok hoşuma gitti açıkcası. G1 pro da üzmez ama zorlamayacaksa bütçenizi daha iyisini almak benim tercihim olurdu
Hocam 2.5k civarlarına bir öneriniz var mdıır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri